Školska torba ruksak Backpack James Navy Blazer Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedba 42*30 cm

Opis proizvoda

Najstilski školska godina bit će obilježena novom kolekcijom Jeune Premier. Oštrite pozornost jer školska torba Jeune Premier postat će novom školskom torbom vašeg djeteta i pratit će ga u školu svaki dan. Jedinstvena školska torba Backpack James Navy Blazer Jeune Premier je najstilskija školska torba dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. Vaš prvačić ili prvačica odmah će se zaljubiti u novu torbu Backpack James Navy Blazer iz radionice belgijskog brenda Jeune Premier. Dovoljan je samo jedan pogled na ovu dizajnersku i vječnu torbu i djeca će se veseliti školi kao nikad prije.

Zdravlje i sigurnost

Tamnoplava školska torba namijenjena je prvenstveno djeci prvog razreda osnovne škole. Zahvaljujući svojoj prvoklasnoj obradi, torba je pogodna za djecu od 8 godina visine 122 - 158 cm. Prazna torba teži samo 0,8 kg i ne opterećuje dječju kralježnicu nepotrebnom težinom. Roditelji će sigurno cijeniti anatomski oblikovanu leđnu stranu s mekanim ojačanjem i podstavljenim naramenicama koje su tako udobne da djeca neće ni osjetiti torbu na ramenima.

Naravno, postoji i mogućnost podešavanja naramenica, koje će se prilagoditi vašem školarcu i torba puna bilježnica ga neće vući unatrag. Dokaz da su tvorci torbe mislili na sve su i pažljivo obrađeni detalji. Odjeljci torbe zatvaraju se na patentni zatvarač, tako da djeca neće morati boriti se s kompliciranim zatvaranjem koji se zaglavljuje tijekom svakog odmora.

Materijali

Prvi školski dan bit će obilježen novim školskim drugovima i učiteljima, ali ne smije nedostajati ni potpuno nova školska torba. Torba Jeune Premier izrađena je od kvalitetnog vodootpornog poliestera koji podsjeća na kožni materijal, tako da se vrlo jednostavno čisti. Lagana, ali otporna tkanina obrađena je tako da čak ne zadržava ni prljavštinu. Torba je nepropusna iznutra i izvana zahvaljujući teflonskoj površinskoj obradi i spasit će udžbenike čak i ako vaše dijete zaboravi kišobran. Kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, i torba James je 100% veganska.

Unutrašnjost

Tamnoplava lakirana školska torba Jeune Premier ne izgleda lijepo samo izvana, već i iznutra. Nakon što je otvore, djeca će otkriti veliki volumen od 22,7 litara, tako da će u torbu stati sve što prvačić treba tijekom nastave, ali djeca će je također koristiti i za izlete. Torba je podijeljena na dva velika odjeljka s harmonikom za organizaciju, što će djeci omogućiti da odvoje pojedinačne školske potrepštine. U prostranu torbu bez problema staju svi udžbenici i bilježnice, a još će ostati mjesta za pernicu i, naravno, užinu. Veći od dva odjeljka je praktički podijeljen, tako da će školske potrepštine biti čvrsto smještene i organizirane u torbi, što će spriječiti nered.

Dizajn

Na dizajnu su tvorci torbe Jeune Premier stvarno dali paznju. Sami su roditelji i znaju da se u skolu ide s radoscu upravo kada deca mogu da okače torbu koju svako divi. Zaboravite na dosadne, jednobojne skolske torbe, koje ima skoro svaki ucenik i krenite sa igračkim dizajnom u svet fantazije i kreativnosti. Spremanje svesaka i udžbenika u prelepu torbu Jeune Premier bice mnogo prijatnije za decu. Dizajn, koji je rukom osmišljen, nosi znakove originalnosti, koje nećete lako naći na drugom mestu.

Vlastnosti

  • skolska torba za decu od 8 godina
  • namenjena za prvake osnovne skole
  • pogodna za visinu 122 - 158 cm
  • tezina 0,8 kg
  • volumen 22,7 litara
  • dimenzije 42*30*24 cm
  • podesive rame popruge
  • ergonomski oblik
  • vodootporni materijal koji odbija prljavstinu
  • 2 velike pregrade
  • rucno osmisljen originalni dizajn
  • osmisljena u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 8 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije42*30*24 cm
Težina0,8 kg
Volumen L22,7 l
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.