Školska torba ruksak Backpack Ralphie Dashing Deer Jeune Premier ergonomski luksuzno izvedba 31*27 cm

Opis proizvoda

Svaki dan u školi bit će s novim ruksakom Jeune Premier kao mirna šetnja bajkovitom šumom. A društvo će djeci praviti slatka srna! Uzorak školska torba Backpack Ralphie Dashing Deer Jeune Premier je najstiliziranija školska torba dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. Vaša će se djeca odmah zaljubiti u novi ruksak Backpack Ralphie Dashing Deer iz radionice belgijskog brenda Jeune Premier. Dovoljan je samo jedan pogled na ovu dizajnersku i vječnu torbu i djeca će se veseliti školi kao nikad prije.

Zdravlje i sigurnost

Luksuzna uzorana školska torba namijenjena je već djeci od 24 mjeseca, tako da djeca mogu s njom ići u vrtić. Ružičasti ruksak je pogodan za djevojčice visine 98 - 122 cm. Prazan ruksak teži samo 460 g i ne opterećuje dječju kralježnicu nepotrebnom težinom. Roditelji će sigurno cijeniti anatomski oblikovani leđa s mekanim, prozračnim ojačanjem i podstavljenim naramenicama, koje su tako udobne da djeca neće ni osjetiti ruksak na ramenima.

O ergonomskom nošenju ruksaka brinu se i prsni remeni, zahvaljujući kojima ruksak neće letjeti s jedne strane na drugu. Naravno, moguće je i podešavanje remena, koji će se prilagoditi vašem školarcu i tako neće povlačiti ruksak pun bilježnica prema natrag. To što su tvorci ruksaka mislili na sve, dokazuju i pažljivo obrađeni detalji. Ruksak se zatvara na patentni zatvarač, tako da djeca neće morati boriti se s kompliciranim zatvaranjem koje se zaglavi.

Materijali

Prvi školski dan bit će obilježen novim školskim drugovima i učiteljima, ali ne smije nedostajati ni novi školski ruksak. Ruksak Jeune Premier izrađen je od kvalitetnog vodootpornog poliestera, koji podsjeća na kožni materijal, tako da se vrlo jednostavno čisti. Lagana, ali otporna tkanina je obrađena tako da čak ni ne zadržava prljavštinu. Ruksak je zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi nepropustan iznutra i izvana, a sve dragocjenosti će spasiti i u slučaju da vaš školarac zaboravi kišobran. I kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, i ruksak Backpack Ralphie je 100% veganski.

Unutrašnjost

Stilski školski ruksak Jeune Premier ne izgleda prekrasno samo izvana, već i iznutra. Nakon što ga otvore, djeca će otkriti volumen od 9,2 litre, tako da će u ruksak stati apsolutno sve što prvašić treba tijekom nastave, ali djeca će ga isto tako koristiti i za izlete. Unutrašnjost ruksaka čini jedan prostrani pretinac, u koji će bez problema stati sve što će vaša školarica ili vrtićarka trebati tijekom dana. I još će ostati prostora za pernicu i, naravno, užinu. Ruksak ima i praktični prednji džep za sitnice i bok džep za bocu vode ili kišobran.

Dizajn

Na dizajnu su tvorci torbe Jeune Premier stvarno dali paznju. Sami su roditelji i znaju da se u skolu ide sa radoscu upravo kada deca mogu da okače torbu koju svako divi. Zaboravite na dosadne, jednobojne školske torbe, koje ima skoro svaki ucenik i krenite sa zabavnim dizajnom u svet fantazije i kreativnosti. Spremanje svake veceri svesaka i udžbenika u prelepu torbu Jeune Premier bice za decu mnogo prijatnije, a društvo ce im praviti zabavna aplikacija slatke srne. Dizajn koji je rukom osmišljen odmah na prvi pogled nosi znake originalnosti, koje cete tesko naci negde drugde.

Vlastnosti

  • školska torba za decu od 24 meseca
  • pogodna za visinu 92 - 122 cm
  • težina 460 g
  • volumen 9,2 litara
  • dimenzije 31*27*12 cm
  • podesive ramene trake
  • ergonomski oblik
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • jedno veliko odeljenje
  • prednji džepovi i bočni džep
  • ručno osmišljen originalni dizajn
  • osmišljena u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije31*27*12 cm
Težina460 g
Volumen L9,2 l
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.