Školska torba ruksak Backpack Ralphie Jewellery Box Pink Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedba 31*27 cm

Opis proizvoda

Školska torba Jeune Premier će zaštititi blago vašeg školarca, doslovno! Očaravajuća torba Backpack Ralphie iz najnovije kolekcije Jeune Premier ima dizajn nakita, što potvrđuju igračke privjesaka i naljepnice. Ružičasta školska torba Backpack Ralphie Jewellery Box Pink Jeune Premier je najstiliziranija školska torba dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. Vaša djeca će se odmah zaljubiti u novu torbu Backpack Ralphie Jewellery Box Pink iz radionice belgijskog brenda Jeune Premier. Dovoljan je samo jedan pogled na ovu dizajnersku i vječnu torbu i djeca će se veseliti školi kao nikad prije.

Zdravlje i sigurnost

Luksuzna ružičasta školska torba je namijenjena djeci od 24 mjeseca, tako da djeca mogu s njom ići u vrtić. Ružičasta torba je pogodna za djecu visine 98 - 122 cm. Prazna torba teži samo 460 g i ne opterećuje dječju kralježnicu nepotrebnom težinom. Roditelji će sigurno cijeniti anatomski oblikovanu leđa s mekanim, prozračnim ojačanjem i podstavljenim naramenicama, koje su tako udobne da djeca neće ni osjetiti torbu na ramenima.

Za ergonomično nošenje torbe brinu se i prsni remeni, zahvaljujući kojima torba neće letjeti s jedne strane na drugu. Naravno, postoji i mogućnost podešavanja remena, koji će se prilagoditi vašem školarcu i torba puna bilježnica neće ga vući unatrag. Dokaz da su tvorci torbe mislili na sve su i temeljito obrađeni detalji. Torba se zatvara na patentni zatvarač, tako da djeca neće morati tijekom svakog odmora boriti se s kompliciranim zatvaranjem koje se zaglavi.

Materijali

Prvi školski dan bit će obilježen novim školskim drugovima i učiteljima, ali ne smije nedostajati ni potpuno nova školska torba. Torba Jeune Premier je izrađena od kvalitetnog vodootpornog poliestera koji podsjeća na kožni materijal, tako da se vrlo jednostavno čisti. Lagana, ali otporna tkanina je obrađena na način da čak ne hvata ni prljavštinu. Torba je zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi nepropusna iznutra i izvana i spasit će sve blago čak i ako vaš školarac zaboravi kišobran. I kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, i torba Backpack Ralphie je 100% veganska.

Unutrašnjost

Potpuno nova školska torba Jeune Premier ne izgleda lijepo samo izvana, već i iznutra. Nakon što je otvorete, djeca će otkriti zapreminu od 9,2 litre, tako da će u torbu stati apsolutno sve što prvašić treba tijekom nastave, ali djeca će je isto tako koristiti i za izlete. Unutrašnjost torbe čini jedan prostrani pretinac, u koji će se bez problema smjestiti sve što će vaša školarica ili vrtićar potrebovati tijekom dana. I još će ostati mjesta za pernicu i, naravno, užinu. Torbi ne nedostaju ni praktični prednji džepovi za sitnice i bočni džep za bocu s vodom ili kišobran.

Dizajn

Na dizajnu tvorci torbe Jeune Premier su se zaista potrudili. Sami su roditelji i znaju da se u školu ide sa radošću upravo kada deca mogu da obeshe torbu koju svako divi. Zaboravite na dosadne, jednobojne školske torbe koje ima skoro svaki učenik i krenite sa zabavnim dizajnom u svet fantazije i kreativnosti. Spremanje svesaka i udžbenika u prelepu torbu Jeune Premier će biti mnogo prijatnije za decu, a društvo će im praviti zabavni privezci. Dizajn koji je ručno osmišljen na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje nećete lako naći negde drugde.

Karakteristike

  • školska torba za decu od 24 meseca
  • pogodna za visinu 92 - 122 cm
  • težina 460 g
  • volumen 9,2 litara
  • dimenzije 31*27*12 cm
  • podesive ramene trake
  • ergonomski oblik
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • jedno veliko odeljak
  • prednji džepovi i bočni džep
  • ručno osmišljen originalni dizajn
  • osmišljena u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije31*27*12 cm
Težina460 g
Volumen L9,2 l
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.