Školska torba ruksak New Bobbie Cavalier Couture Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedba 42*30 cm

Opis proizvoda

Naši Mackovia su se zaljubili i mi im uopće ne čudimo. Predstavljamo vam novi, još ljepši i praktičniji dizajn omiljenog ruksaka Bobbie Jeune Premier. Crni školski ruksak s očaravajućim detaljima New Bobbie Cavalier Couture Jeune Premier je najstiliziraniji školski ruksak dizajniran prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. Vaši prvačići ili prvačice će se odmah zaljubiti u novi ruksak New Bobbie Cavalier Couture iz radionice belgijskog brenda Jeune Premier. Školski ruksak Jeune Premier odražava najmoderniji stil u dječjoj i tinejdžerskoj modi, zbog čega će vaša djeca s pravom biti ponosna na svoj novi školski ruksak.

Zdravlje i sigurnost

Luksuzni školski ruksak s motivom konjića je namijenjen prvenstveno djeci prvih razreda, ali mogu ga koristiti i vrtićarci. Ruksak je zahvaljujući svojoj prvoklasnoj izradi pogodan već za djecu od 6 godina visine 110 - 158 cm. Prazan ruksak teži samo 0,76 kg i ne opterećuje dječji kralježnicu nepotrebnom težinom. Roditelji će sigurno cijeniti anatomski oblikovanu leđnu stranu s mekanim ojačanjem i podstavljenim naramenicama, koje su tako udobne da djeca neće ni osjetiti ruksak na ramenima.

Naravno, mogućnost podešavanja naramenica koje se prilagođavaju vašem školarcu i ruksak pun svezaka neće ga vući prema natrag. To što su tvorci ruksaka mislili na sve, dokazuju i pažljivo osmišljeni detalji. Pretinci ruksaka se zatvaraju na patentni zatvarač, tako da djeca neće morati tijekom svakog odmora boriti se s kompliciranim zatvaranjem koje se zaglavljuje.

Materijali

Prvi školski dan će biti obilježen novim školskim kolegama i učiteljima, ali ne smije nedostajati ni potpuno novi školski ruksak. Ruksak Jeune Premier je izrađen od kvalitetnog vodootpornog poliestera koji podsjeća na kožni materijal, tako da se vrlo jednostavno čisti. Lagana, ali otporna tkanina je obrađena tako da čak ni ne zadržava prljavštinu. Ruksak je zahvaljujući prvoklasnim materijalima i izradi nepropusan iznutra i izvana, a udžbenike će spasiti čak i u slučaju da vaše dijete zaboravi kišobran.

Unutrašnjost

Crni školski ruksak Jeune Premier s motivom utrka ne izgleda lijepo samo izvana, već i iznutra. Nakon što ga otvore, djeca će otkriti prostrani prostor od 19 litara, tako da će se u ruksak moći smjestiti sve što prvačić treba tijekom nastave, ali djeca ga mogu koristiti i za izlete. Unutrašnjost ruksaka čini jedan prostrani pretinac, u koji će se bez problema smjestiti svi udžbenici i bilježnice, a ostaje i prostor za pernicu i, naravno, ručak. U unutrašnjosti ruksaka djeca će pronaći prostor za prijenosno računalo i također džep s patentnim zatvaračem. Ruksaku ne nedostaju ni praktični prednji pretinci za sitnice i bočni džep za bocu s vodom ili kišobran.

Dizajn

Tvorci ruksaka Jeune Premier su se zaista potrudili oko dizajna. Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću upravo kada djeca mogu na leđa objesiti ruksak koji svatko divi. Zaboravite na dosadne, jednobojne školske ruksake, koje ima gotovo svaki učenik i krenite s igrom dizajna u svijet mašte i kreativnosti. Spremanje bilježnica i udžbenika u prekrasni ruksak Jeune Premier bit će za djecu mnogo ugodnije. Dizajn koji je dizajniran rukom već na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje drugdje nećete tako lako pronaći.

Svojstva

  • školska torba za djecu od 6 godina
  • namijenjena za prvi razred osnovne škole
  • pogodna za visinu 110 - 158 cm
  • težina 0,76 kg
  • volumen 19 litara
  • dimezije 42*30*15 cm
  • podesive naramenice
  • ergonomski oblik
  • vodootporan materijal koji odbija prljavštinu
  • jedan veliki pretinac
  • jedan prednji džep
  • ručno oslikan originalni dizajn
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije42*30*15 cm
Težina0,76 kg
Volumen L19 l
Bojacrna
Set proizvodaNe
Vhodné pre výšku dieťaťa110 - 158 cm
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.