Školska torba ruksak New Bobbie Dashing Deer Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedba 42*30 cm

Opis proizvoda

Naši Mackovia su se zaljubili, a mi im se uopće ne čudimo. Predstavljamo vam novi, još ljepši i praktičniji dizajn omiljenog ruksaka Bobbie Jeune Premier. Siva školska torba s očaravajućim detaljima New Bobbie Dashing Deer Jeune Premier je najstiliziranija školska torba dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. Vaš prvačić ili prvačica će se odmah zaljubiti u novi ruksak New Bobbie Dashing Deer iz radionice belgijskog brenda Jeune Premier. Školska torba Jeune Premier odražava najmoderniji stil u dječjoj i tinejdžerskoj modi, zbog čega će vaša djeca s pravom biti ponosna na svoju novu školsku torbu.

Zdravlje i sigurnost

Luksuzna školska torba s motivom prekrasne srne namijenjena je prvenstveno djeci prvih razreda, ali mogu je koristiti i mališani u vrtiću. Ruksak je, naime, zahvaljujući svojoj prvoklasnoj izradi, pogodan već za djecu od 6 godina visine 110 - 158 cm. Prazan ruksak teži samo 0,76 kg i ne opterećuje dječju kralježnicu nepotrebnom težinom. Roditelji će sigurno cijeniti anatomski oblikovan leđni dio s mekim ojačanjem i podstavljenim naramenicama, koje su tako udobne da djeca neće ni osjetiti torbu na ramenima.

Naravno, tu je i mogućnost podešavanja naramenica, koje će se prilagoditi vašem školarcu i torba puna bilježnica ga neće vući prema natrag. Dokaz da su tvorci torbe zaista mislili na sve su i temeljito osmišljeni detalji. Pretinci torbe se zatvaraju na patentni zatvarač, tako da djeca neće morati tijekom svakog odmora boriti se s kompliciranim zatvaranjem koje se zaglavljuje.

Materijali

Prvi školski dan bit će u znaku novih školskih kolega i učitelja, ali ne smije nedostajati ni potpuno nova školska torba. Ruksak Jeune Premier izrađen je od kvalitetnog vodootpornog poliestera koji podsjeća na kožni materijal, tako da se vrlo jednostavno čisti. Lagana, ali otporna tkanina je obrađena tako da čak ni ne zadržava prljavštinu. Torba je zahvaljujući prvoklasnim materijalima i izradi nepropusna iznutra i izvana, te će spasiti udžbenike čak i ako vaše dijete zaboravi kišobran.

Unutrašnjost

Uzorana školska torba Jeune Premier s motivom srne ne izgleda prekrasno samo izvana, već i iznutra. Nakon što je otvore, djeca će otkriti prostrani prostor od 19 litara, tako da će u torbu stati apsolutno sve što prvačić treba tijekom nastave, ali je djeca također mogu koristiti i za izlete. Unutrašnjost torbe čini jedan prostrani pretinac, u koji bez problema stanu svi udžbenici i bilježnice, a još će ostati mjesta za pernice i, naravno, užinu. U unutrašnjosti torbe djeca će pronaći prostor za laptop i također džep s patentnim zatvaračem. Torba ima i praktični prednji pretinac za sitnice i bokobranu pretinac za bocu s vodom ili kišobran.

Dizajn

Na dizajnu su tvorci torbe Jeune Premier stvarno radili. Sami su roditelji i znaju da se u skolu ide sa zadovoljstvom upravo kada deca mogu da okače torbu koju svako divi. Zaboravite na dosadne, jednobojne skolske torbe koje ima skoro svaki ucenik i krenite sa zabavnim dizajnom u svet fantazije i kreativnosti. Cuvanje svake veceri sveske i udzbenike u prelepoj torbi Jeune Premier bice mnogo prijatnije za decu. Dizajn koji je rukom napravljen na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje nigde drugde lako necete naci.

Osobine

  • skolska torba za decu od 6 godina
  • namenjena za prve razrede osnovne skole
  • pogodna za visinu 110 - 158 cm
  • tezina 0,76 kg
  • volumen 19 litara
  • dimenzije 42*30*15 cm
  • podesive ramene trake
  • ergonomski oblik
  • vodootporni materijal koji odbija prljavstinu
  • jedno veliko odeljenje
  • jedan prednji dzep
  • rucno crtani originalni dizajn
  • napravljena u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije42*30*15 cm
Težina0,76 kg
Volumen L19 l
Set proizvodaNe
Vhodné pre výšku dieťaťa110 - 158 cm
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.