Školska torba ruksak New Bobbie Hockey Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedba 42*30 cm

Opis proizvoda

Naši Mackovia su se zaljubili i mi im se uopće ne čudimo. Predstavljamo vam novi, još ljepši i praktičniji dizajn omiljenog ruksaka Bobbie Jeune Premier. Plava školska torba s očaravajućim detaljima New Bobbie Hockey Jeune Premier je najstiliziranija školska torba dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. Vaš prvačić ili prvačica će se odmah zaljubiti u novi ruksak New Bobbie Hockey iz radionice belgijskog brenda Jeune Premier. Školska torba Jeune Premier odražava najmoderniji stil u dječjoj i tinejdžerskoj modi, zbog čega će vaša djeca biti ponosna na svoju novu školsku torbu.

Zdravlje i sigurnost

Luksuzni školski ruksak s motivom zemaljskog hokeja je namijenjen prvenstveno djeci prvih razreda, ali mogu ga koristiti i predškolci. Ruksak je, naime, zahvaljujući svojoj prvoklasnoj izradi, pogodan već za djecu od 6 godina visine 110 - 158 cm. Prazan ruksak teži samo 0,76 kg i ne opterećuje dječji kralježnicu nepotrebnom težinom. Roditelji će sigurno cijeniti anatomski oblikovan leđni dio s mekom podstavom i podstavljene naramenice, koje su tako udobne da djeca neće ni osjećati ruksak na ramenima.

Naravno, tu je i mogućnost podešavanja naramenica, koje će se prilagoditi vašem školarcu i ruksak pun knjiga ga neće vući prema dolje. Dokaz da su tvorci ruksaka mislili na sve su i temeljito osmišljeni detalji. Pretinci ruksaka se zatvaraju na zatvarač, tako da djeca neće morati tijekom svakog odmora boriti se s kompliciranim zatvaranjem koje se zaglavljuje.

Materijali

Prvi školski dan će proći u znaku novih školskih kolega i učitelja, ali ne smije nedostajati ni novi školski ruksak. Ruksak Jeune Premier je izrađen od kvalitetnog vodootpornog poliestera, koji podsjeća na kožni materijal, pa se vrlo jednostavno čisti. Lagana, ali otporna tkanina je obrađena tako da čak ni ne zadržava prljavštinu. Ruksak je zahvaljujući prvoklasnim materijalima i izradi nepropusan iznutra i izvana, te će spasiti udžbenike čak i ako vaše dijete zaboravi kišobran.

Unutrašnjost

Plava školska torba Jeune Premier s sportskim motivom ne izgleda samo prekrasno izvana, već i iznutra. Nakon što je otvore, djeca će otkriti prostrani prostor od 19 litara, tako da će u torbu stati apsolutno sve što prvačić treba tijekom nastave, ali djeca će je isto tako moći koristiti i za izlete. Unutrašnjost ruksaka čini jedan prostrani pretinac, u koji bez problema stanu sve knjige i bilježnice, a ostaje još prostora za pernicu i, naravno, užinu. U unutrašnjosti torbe djeca će pronaći prostor za laptop i također džep s zatvaračem. Torbi ne nedostaje ni praktični prednji džep za sitnice i bočni džep za bocu s vodom ili kišobran.

Dizajn

Na dizajnu su tvorci torbe Jeune Premier stvarno dali paznju. Sami su roditelji i znaju da se u skolu ide sa zadovoljstvom upravo kada deca mogu da okače torbu koju svako divi. Zaboravite na dosadne, jednobojne skolske torbe, koje ima skoro svaki ucenik i krenite sa igrom dizajna u svet fantazije i kreativnosti. Spremanje svesaka i udžbenika u lepu torbu Jeune Premier ce biti mnogo prijatnije za decu. Dizajn koji je rukom osmisljen na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje nigde drugde lako necete naci.

Svojstva

  • skolska torba za decu od 6 godina
  • namenjena za prve razrede osnovne skole
  • pogodna za visinu 110 - 158 cm
  • tezina 0,76 kg
  • volumen 19 litara
  • dimenzije 42*30*15 cm
  • podesive kaisice za ramena
  • ergonomski oblik
  • vodootporan materijal koji odbija prljavstinu
  • jedno veliko odeljenje
  • jedan prednji dzep
  • rucno osmisljen originalni dizajn
  • osmisljena u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije42*30*15 cm
Težina0,76 kg
Volumen L19 l
Bojamodra
Set proizvodaNe
Vhodné pre výšku dieťaťa110 - 158 cm
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.