Školska torba ruksak New Bobbie Houndstooth Horse Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedba 42*30 cm

Opis proizvoda

Naši Mackovia su se zaljubili, a mi im se uopće ne čudimo. Predstavljamo vam novi, još ljepši i praktičniji dizajn omiljenog ruksaka Bobbie Jeune Premier. Školska torba s uzorkom i očaravajućim detaljima New Bobbie Houndstooth Horse Jeune Premier je najstiliziranija školska torba dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. Vaš prvačić ili prvačica će se odmah zaljubiti u novi ruksak New Bobbie Houndstooth Horse iz radionice belgijskog brenda Jeune Premier. Školska torba Jeune Premier odražava najmoderniji stil u dječjoj i tinejdžerskoj modi, zbog čega će vaša djeca s pravom biti ponosna na svoju novu školsku torbu.

Zdravlje i sigurnost

Luksuzna školska torba s uzorkom kokošje šape je namijenjena prvenstveno djeci prvih razreda, ali mogu je koristiti i predškolci. Ruksak je zahvaljujući svojoj prvoklasnoj izradi pogodan već za djecu od 6 godina visine 110 - 158 cm. Prazan ruksak teži samo 0,76 kg i ne opterećuje dječji kralježnicu nepotrebnom težinom. Roditelji će sigurno cijeniti anatomski oblikovanu leđnu stranu s mekanim ojačanjem i podstavljenim naramenicama, koje su tako udobne da djeca neće ni osjetiti torbu na svojim leđima.

Naravno, tu je i mogućnost podešavanja naramenica, koje će se prilagoditi vašem školarcu i torba puna bilježnica ga neće vući prema natrag. Dokaz da su tvorci torbe mislili na sve su i pažljivo obrađeni detalji. Pretinci torbe se zatvaraju na patentni zatvarač, tako da djeca neće morati svakog odmora boriti se s kompliciranim zatvaranjem koje se zaglavljuje.

Materijali

Prvi školski dan će biti obilježen novim školskim kolegama i učiteljima, ali ne smije nedostajati ni novi školski ruksak. Ruksak Jeune Premier je izrađen od kvalitetnog vodootpornog poliestera koji podsjeća na kožni materijal, tako da se vrlo jednostavno čisti. Lagana, ali otporna tkanina je obrađena na način da čak ni ne zadržava prljavštinu. Torba je zahvaljujući prvoklasnim materijalima i izradi nepropusna iznutra i izvana, te će spasiti udžbenike čak i ako vaše dijete zaboravi kišobran.

Unutrašnjost

Luksuzna školska torba Jeune Premier s naljepnicom zlatnog konja ne izgleda prekrasno samo izvana, već i iznutra. Nakon otvaranja, djeca će otkriti veliki volumen od 19 litara, tako da će u torbu stati sve što prvačić treba tijekom nastave, ali djeca će je također moći koristiti i za izlete. Unutrašnjost torbe čini jedan prostrani pretinac, u koji bez problema stanu svi udžbenici i bilježnice, a ostaje još prostora za pernicu i, naravno, užinu. U unutrašnjosti torbe djeca će pronaći prostor za laptop i također džep s patentnim zatvaračem. Torbi ne nedostaje ni praktični prednji pretinac za sitnice i bočni džep za bocu s vodom ili kišobran.

Dizajn

Na dizajnu su tvorci torbe Jeune Premier stvarno dali sve. Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću upravo kada djeca mogu na leđa objesiti torbu koju svatko divi. Zaboravite na dosadne, jednobojne školske torbe koje ima skoro svaki učenik i krenite s igračkim dizajnom u svijet mašte i kreativnosti. Spremanje svake večeri bilježnica i udžbenika u prekrasnu torbu Jeune Premier bit će za djecu mnogo ugodnije. Dizajn koji je rukom osmišljen na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje drugdje tako lako nećete naći.

Svojstva

  • školska torba za djecu od 6 godina
  • namijenjena za prve razrede osnovne škole
  • pogodna za visinu 110 - 158 cm
  • težina 0,76 kg
  • volumen 19 litara
  • dimenzije 42*30*15 cm
  • podesive naramenice
  • ergonomski oblik
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • jedan veliki pretinac
  • jedan prednji džep
  • ručno osmišljen originalni dizajn
  • osmišljena u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije42*30*15 cm
Težina0,76 kg
Volumen L19 l
Set proizvodaNe
Vhodné pre výšku dieťaťa110 - 158 cm
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.