Školska torba ruksak New Bobbie Jewellery Box Pink Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedba 42*30 cm

Opis proizvoda

Naši Mackovia su se zaljubili i mi im se uopće ne čudimo. Predstavljamo vam novi, još ljepši i praktičniji dizajn omiljenog ruksaka Bobbie Jeune Premier. Ružičasti školski ruksak s očaravajućim detaljima New Bobbie Jewellery Box Pink Jeune Premier je najstiliziraniji školski ruksak dizajniran prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. Vaše će se dijete odmah zaljubiti u novi ruksak New Bobbie Jewellery Box Pink iz radionice belgijskog brenda Jeune Premier. Školski ruksak Jeune Premier odražava najmoderniji stil u dječjoj i tinejdžerskoj modi, zbog čega će vaša djeca s pravom biti ponosna na svoj novi školski ruksak.

Zdravlje i sigurnost

Luksuzni školski ruksak s dizajnom nakitne kutijice namijenjen je prvenstveno djeci prvih razreda, ali mogu ga koristiti i mališani u vrtiću. Ruksak je zahvaljujući svojoj prvoklasnoj izradi pogodan već za djecu od 6 godina visine 110 - 158 cm. Prazan ruksak teži samo 0,76 kg i ne opterećuje dječji kralježnicu suvišnom težinom. Roditelji će sigurno cijeniti anatomski oblikovanu leđnu stranu s mekanim ojačanjem i podstavljenim naramenicama, koje su toliko udobne da djeca neće ni osjetiti ruksak na ramenima.

Naravno, tu je i mogućnost podešavanja naramenica, koje se prilagođavaju vašem školarcu, tako da ruksak pun bilježnica neće vući dijete prema natrag. Dokaz da su tvorci ruksaka mislili na sve su i temeljito izrađeni detalji. Pretinci ruksaka se zatvaraju na patentni zatvarač, tako da djeca neće morati tijekom svakog odmora boriti se s kompliciranim zatvaranjem koje se zaglavi.

Materijali

Prvi školski dan proteći će u znaku novih školskih kolega i učitelja, ali ne smije nedostajati ni potpuno novi školski ruksak. Ruksak Jeune Premier izrađen je od kvalitetnog vodootpornog poliestera, koji podsjeća na kožni materijal, pa se vrlo jednostavno čisti. Lagana, ali otporna tkanina je obrađena tako da čak ne zadržava ni prljavštinu. Ruksak je zahvaljujući prvoklasnim materijalima i izradi nepropustan iznutra i izvana, te će spasiti udžbenike čak i ako vaše dijete zaboravi kišobran.

Unutrašnjost

Luksuzni školski ruksak Jeune Premier izgleda prekrasno ne samo izvana, već i iznutra. Nakon otvaranja, djeca će otkriti veliki prostor od 19 litara, tako da će u ruksak stati sve što prvačić treba tijekom nastave, ali djeca će ga također koristiti i za izlete. Unutrašnjost ruksaka čini jedan prostrani pretinac, u koji bez problema stanu svi udžbenici i bilježnice, a još će ostati mjesta za pernicu i, naravno, ručak. U unutrašnjosti ruksaka djeca će pronaći prostor za laptop i također džep s patentnim zatvaračem. Ruksak ima i praktične prednje džepove za sitnice i bočni džep za bocu s vodom ili kišobran.

Dizajn

Na dizajnu su tvorci torbe Jeune Premier stvarno dali važnost. Sami su roditelji i znaju da se u školu ide sa radošću upravo kada deca mogu na leđa objesiti torbu koju svako divi. Zaboravite na dosadne, jednobojne školske torbe koje ima gotovo svaki učenik i krenite sa igračkim dizajnom u svet fantazije i kreativnosti. Spremanje svake večeri sveske i udžbenike u prelepu torbu Jeune Premier bit će za decu mnogo prijatnije. Dizajn dizajniran rukom već na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje drugde tako lako nećete naći.

Vlastnosti

  • školska torba za decu od 6 godina
  • namenjena za prve razrede osnovne škole
  • pogodna za visinu 110 - 158 cm
  • težina 0,76 kg
  • volumen 19 litara
  • dimenzije 42*30*15 cm
  • podesive ramene trake
  • ergonomski oblik
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • jedno veliko odeljak
  • jedan prednji džep
  • ručno crtani originalni dizajn
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije42*30*15 cm
Težina0,76 kg
Volumen L19 l
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
Vhodné pre výšku dieťaťa110 - 158 cm
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.