Školska torba ruksak New Bobbie Lady Gadget Pink Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedba 42*30 cm

Opis proizvoda

Naši Mackovia su se zaljubili i mi im uopće ne čudimo. Predstavljamo vam novi, još ljepši i praktičniji dizajn omiljenog ruksaka Bobbie Jeune Premier. Ružičasti školski ruksak s igračkim aplikacijama New Bobbie Lady Gadget Pink Jeune Premier je najstiliziraniji školski ruksak dizajniran prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. Vaši prvačići će se odmah zaljubiti u novi ruksak New Bobbie Lady Gadget Pink iz radionice belgijskog brenda Jeune Premier. Školski ruksak Jeune Premier odražava najmoderniji stil u dječjoj i tinejdžerskoj modi, što će vašu djecu opravdano učiniti ponosnima na svoj novi školski ruksak.

Zdravlje i sigurnost

Luksuzni školski ruksak namijenjen je prvenstveno djeci prvih razreda, ali mogu ga koristiti i predškolci. Ruksak je, naime, zahvaljujući svojoj prvoklasnoj izradi pogodan već za djecu od 6 godina visine 110 - 158 cm. Prazan ruksak teži samo 0,76 kg i ne opterećuje dječju kralježnicu nepotrebnom težinom. Roditelji će sigurno cijeniti anatomski oblikovanu leđnu stranu s mekanim ojačanjem i podstavljenim naramenicama koje su toliko udobne da djeca neće ni osjetiti ruksak na ramenima.

Naravno, tu je i mogućnost podešavanja naramenica, koje će se prilagoditi vašem školarcu i ruksak pun svezaka neće ga vući prema dolje. Činjenica da su tvorci ruksaka zaista mislili na sve dokazuju i pažljivo osmišljeni detalji. Pretinci ruksaka zatvaraju se na patentni zatvarač, tako da djeca neće morati tijekom svakog odmora boriti se s kompliciranim zatvaranjem koje se zaglavljuje.

Materijali

Prvi školski dan bit će obilježen novim školskim kolegama i učiteljima, ali ne smije nedostajati ni potpuno novi školski ruksak. Ruksak Jeune Premier izrađen je od kvalitetnog vodootpornog poliestera koji podsjeća na kožni materijal, tako da se vrlo jednostavno čisti. Lagana, ali izdržljiva tkanina obrađena je tako da čak ni ne zadržava prljavštinu. Ruksak je zahvaljujući prvoklasnim materijalima i izradi nepropustan iznutra i izvana, a udžbenike će spasiti čak i ako vaše dijete zaboravi kišobran.

Unutrašnjost

Ružičasti školski ruksak Jeune Premier s veselim aplikacijama ne izgleda lijepo samo izvana, već i iznutra. Nakon što ga otvore, djeca će otkriti veliki prostor od 19 litara, tako da će u ruksak stati sve što prvačić treba tijekom nastave, ali ga djeca mogu koristiti i za izlete. Unutrašnjost ruksaka čini jedan prostrani pretinac u koji bez problema stanu svi udžbenici i bilježnice, a još će ostati mjesta za pernicu i, naravno, užinu. U unutrašnjosti ruksaka djeca će pronaći i prostor za laptop te džep s patentnim zatvaračem. Ruksak ima i praktični prednji pretinac za sitnice.

Dizajn

Tvorci ruksaka Jeune Premier zaista su se potrudili oko dizajna. Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću upravo kada djeca mogu na leđa objesiti ruksak koji svi divljaju. Zaboravite na dosadne, jednobojne školske ruksake koje ima gotovo svaki učenik i krenite s veselim aplikacijama u svijet mašte i kreativnosti. Spremanje bilježnica i udžbenika u prekrasan ruksak Jeune Premier bit će za djecu puno ugodnije. Dizajn koji je osmišljen rukom već na prvi pogled nosi znakove originalnosti koji se drugdje ne mogu tako lako pronaći.

Svojstva

  • školska torba za djecu od 6 godina
  • namijenjena za prvi razred osnovne škole
  • pogodna za visinu 110 - 158 cm
  • težina 0,76 kg
  • volumen 19 litara
  • dimenzije 42*30*15 cm
  • podesive ramene trake
  • ergonomski oblik
  • vodootporan materijal koji odbija prljavštinu
  • jedan veliki pretinac
  • jedan prednji džep
  • ručno crtan originalni dizajn
  • dizajnirana u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije42*30*15 cm
Težina0,76 kg
Volumen L19 l
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
Vhodné pre výšku dieťaťa110 - 158 cm
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.