Školska torba ruksak New Bobbie Perfect Red Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedba 42*30 cm

Opis proizvoda

Naši Mackovia su se zaljubili i mi im se uopće ne čudimo. Predstavljamo vam novi, još ljepši i praktičniji dizajn omiljenog ruksaka Bobbie Jeune Premier. Crveni lakirani školski ruksak s očaravajućim detaljima New Bobbie Perfect Red Jeune Premier je najstiliziraniji školski ruksak dizajniran prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. Vaši prvačići će se odmah zaljubiti u novi ruksak New Bobbie Perfect Red iz radionice belgijskog brenda Jeune Premier. Školski ruksak Jeune Premier odražava najmoderniji stil u dječjoj i tinejdžerskoj modi, što će vašu djecu opravdano učiniti ponosnima na svoj novi školski ruksak.

Zdravlje i sigurnost

Luksuzni školski ruksak namijenjen je prvenstveno djeci prvih razreda, ali mogu ga koristiti i vrtićarci. Ruksak je zahvaljujući svojoj prvoklasnoj izradi prikladan za djecu od 6 godina visine 110 - 158 cm. Prazan ruksak teži samo 0,76 kg i ne opterećuje dječju kralježnicu nepotrebnom težinom. Roditelji će sigurno cijeniti anatomski oblikovanu leđnu ploču s mekanim pojačanjem i podstavljenim naramenicama, koje su tako udobne da djeca neće ni osjetiti ruksak na ramenima.

Naravno, tu je i mogućnost podešavanja naramenica, koje će se prilagoditi vašem školarcu i ruksak pun bilježaka neće ga vući prema dolje. Dokaz da su tvorci ruksaka zaista mislili na sve su i temeljito obrađeni detalji. Pretinci ruksaka zatvaraju se patentnim zatvaračem, tako da djeca neće morati boriti se s kompliciranim zatvaranjem koje se zaglavljuje.

Materijali

Prvi školski dan bit će obilježen novim školskim drugovima i učiteljima, ali ne smije nedostajati ni potpuno novi školski ruksak. Ruksak Jeune Premier izrađen je od kvalitetnog vodootpornog poliestera, koji podsjeća na kožni materijal, pa se vrlo jednostavno čisti. Lagana, ali otporna tkanina obrađena je tako da čak ne zadržava ni prljavštinu. Ruksak je zahvaljujući prvoklasnim materijalima i izradi nepropustan iznutra i izvana, a udžbenike će spasiti čak i u slučaju da vaš školarac zaboravi kišobran.

Unutrašnjost

Crveni školski ruksak Jeune Premier ne izgleda lijepo samo izvana, već i iznutra. Nakon otvaranja, djeca će otkriti prostranu zapreminu od 19 litara, tako da će u ruksak stati sve što prvačić treba za vrijeme nastave, ali ga djeca mogu koristiti i za izlete. Unutrašnjost ruksaka čini jedan prostrani pretinac, u koji bez problema stanu svi udžbenici i bilježnice, a ostaje još prostora za pernicu i, naravno, užinu. U unutrašnjosti ruksaka djeca će pronaći prostor za prijenosno računalo i također džep s patentnim zatvaračem. Ruksak ima i praktični prednji džep za sitnice i bočni džep za bocu s vodom ili kišobran.

Dizajn

Na dizajnu su tvorci torbe Jeune Premier stvarno dali važnost. Sami su roditelji i znaju da se u školu ide sa radošću upravo kada deca mogu na leđa staviti torbu koju svako divi. Zaboravite na dosadne, jednobojne školske torbe, koje ima skoro svaki učenik i krenite sa igračkim dizajnom u svet fantazije i kreativnosti. Spremanje svake večeri sveske i udžbenike u prelepu torbu Jeune Premier će za decu biti mnogo prijatnije. Dizajn koji je dizajniran rukom već na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje drugde tako lako nećete naći.

Vlastnosti

  • školska torba za decu od 6 godina
  • namenjena za prve razrede osnovne škole
  • pogodna za visinu 110 - 158 cm
  • težina 0,76 kg
  • volumen 19 litara
  • dimenzije 42*30*15 cm
  • podesive ramene trake
  • ergonomski oblik
  • vodootporan materijal koji odbija prljavštinu
  • jedno veliko odeljenje
  • jedan prednji džep
  • ručno crtani originalni dizajn
  • dizajnirana u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije42*30*15 cm
Težina0,76 kg
Volumen L19 l
Bojacrvena
Set proizvodaNe
Vhodné pre výšku dieťaťa110 - 158 cm
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.