Školska torba velika Ergomaxx Big Five Khaki Jeune Premier ergonomski luksuzno izdanje 41*27 cm

Opis proizvoda

Ekspedicija divljine tek počinje, a vaš školarac s novim ruksakom Jeune Premier bit će vaš vodič! Kaki školska torba Ergomaxx Big Five Khaki Jeune Premier najstiliziranija je školska torba dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. Vaš prvačić ili prvačica odmah će se zaljubiti u novi ruksak Ergomaxx Big Five Khaki iz radionice belgijskog brenda Jeune Premier. Samo jedan pogled na ovu dizajnersku i vječnu torbu i djeca će se veseliti školi kao nikad prije.

Zdravlje i sigurnost

Luksuzna školska torba u kaki boji namijenjena je prvenstveno djeci prvih razreda, dakle za školarce od 6 godina. Ruksak je zahvaljujući svojoj prvoklasnoj izradi pogodan za djecu visine 122 - 158 cm i teži samo 1,25 kg, tako da ne opterećuje dječju kralježnicu nepotrebnom težinom. Roditelji će sigurno cijeniti anatomski oblikovanu leđnu stranu s mekanim, prozračnim ojačanjem i podstavljenim naramenicama, koje su tako udobne da djeca neće ni osjetiti torbu na ramenima.

O ergonomskom nošenju torbe brinu se i bedrene i prsne trake, zahvaljujući kojima torba neće letjeti s jedne strane na drugu na leđima. Velika prednost ruksaka Jeune Premier je i mogućnost prilagodbe visine nosivog sustava torbe, tako da djeca neće nositi torbu ni prenisko ni previsoko. Bez problema nošenje torbe podržava i prozračna leđna strana, koja omogućuje protok zraka i sprječava znojenje. Naravno, tu je i mogućnost podešavanja traka, koje će se prilagoditi vašem školarcu i torba puna bilježnica ga neće vući prema natrag.

Materijali

Prvi školski dan obilježit će novi školski drugovi i učitelji, ali ne smije nedostajati ni novi školski ruksak. Ruksak Ergomaxx Jeune Premier izrađen je od kvalitetnog vodootpornog poliestera koji podsjeća na kožni materijal, pa se vrlo jednostavno čisti. Lagana, ali otporna tkanina obrađena je tako da čak ni ne zadržava prljavštinu. Torba je zahvaljujući prvoklasnim materijalima i izradi nepropusna iznutra i izvana, a učbenike će spasiti čak i ako vaš školarac zaboravi kišobran. Kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, i ruksak Ergomaxx je 100% veganski.

Unutrašnjost

Kaki ergonomska školska torba Jeune Premier s motivom divljih životinja ne izgleda lijepo samo izvana, već i iznutra. Nakon otvaranja, djeca će otkriti prostrani volumen od 18 litara, tako da će u torbu stati apsolutno sve što školarac treba tijekom nastave. Unutrašnjost torbe čini jedan prostrani pretinac, koji se zatvara magnetskim zatvaračem. U njega se bez problema mogu smjestiti sve udžbenici i bilježnice, a još će ostati mjesta za pernicu i, naravno, užinu. Ergonomska torba ima i praktične prednje džepove za sitnice, koji se zatvaraju na patentni zatvarač, te bočne džepove za kišobran i bocu s vodom.

Dizajn

Na dizajnu su tvorci torbe Jeune Premier stvarno dali paznju. Sami su roditelji i znaju da se u skolu ide sa zadovoljstvom upravo kada deca mogu na ledja staviti torbu koju svako divi. Zaboravite na dosadne, jednobojne skolske torbe, koje ima skoro svaki ucenik i krenite zajedno sa zabavnim dizajnom u svet mastarije i kreativnosti. Spremanje svake veceri svesaka i udzbenika u prelepu torbu Jeune Premier bice za decu mnogo prijatnije, a drustvo ce im praviti motiv divlje prirode. Dizajn koji je rukom osmisljen na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje nigde drugde lako necete naci i vas skolarac ce biti ponosan na svoju novu torbu.

Osobine

  • velika skolska torba za decu od 6 godina
  • namenjena za prve razrede osnovne skole
  • pogodna za visinu 122 - 158 cm
  • tezina 1,25 kg
  • volumen 18 litara
  • dimenzije 41*27*16 cm
  • 1 veliki pregradak
  • prednji i bočni džepovi
  • podesive ramene trake
  • ergonomski oblik
  • podesiv sistem nošenja
  • zatvaranje na kukice za pojas
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno oslikan originalni dizajn
  • osmisljena u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije41*27*16 cm
Težina1,25 kg
Volumen L18 L
Bojazelena
Set proizvodaNe
Vhodné pre výšku dieťaťa122-158 cm
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.