Školska torba velika Ergomaxx Dashing Deer Jeune Premier ergonomski luksuzno izvedba 41*27 cm

Opis proizvoda

Svaki dan u školi bit će s novom torbom Jeune Premier kao mirna šetnja bajkovitom šumom. A društvo će djeci praviti slatka srna! Uzorak školska torba Ergomaxx Dashing Deer Jeune Premier je najstiliziranija školska torba dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. Vaš prvačić ili prvačica odmah će se zaljubiti u novu torbu Ergomaxx Dashing Deer iz radionice belgijskog brenda Jeune Premier. Dovoljan je samo jedan pogled na ovu dizajnersku i vremenski neograničenu torbu i djeca će se veseliti školi kao nikad prije.

Zdravlje i sigurnost

Luksuzna uzorana školska torba namijenjena je prvenstveno djeci prvih razreda, dakle školarcima od 6 godina. Torba je zahvaljujući svojoj prvoklasnoj obradi pogodna za djecu visine 122 - 158 cm i teži samo 1,25 kg, tako da ne opterećuje dječju kralježnicu nepotrebnom težinom. Roditelji će zasigurno cijeniti anatomski oblikovan leđni dio s mekanim, prozračnim ojačanjem i podstavljenim naramenicama koje su toliko udobne da djeca neće ni osjetiti torbu na ramenima.

Za ergonomsko nošenje torbe brinu se i bedrene i prsne trake, zahvaljujući kojima torba neće letjeti s jedne strane na drugu na leđima. Velikom prednošću torbe Jeune Premier je i mogućnost prilagodbe visine nosnog sustava torbe, tako da djeca neće nositi torbu ni prenisko ni previsoko. Bez problema nošenje torbe podržat će i prozračni leđni dio koji omogućuje protok zraka i sprječava znojenje. Naravno, moguće je i prilagođavanje remena, koji će se prilagoditi vašem školarcu i puna torba bilježnica neće ga vući unatrag.

Materijali

Prvi školski dan bit će obilježen novim školskim kolegama i učiteljima, ali ne smije nedostajati ni potpuno nova školska torba. Torba Ergomaxx Jeune Premier izrađena je od kvalitetnog vodootpornog poliestera koji podsjeća na kožni materijal, tako da se vrlo jednostavno čisti. Lagana, ali otporna tkanina obrađena je na način da čak ni ne zadržava prljavštinu. Torba je zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi nepropusna iznutra i izvana, a udžbenike će spasiti čak i ako vaš školarac zaboravi kišobran. Kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, i torba Ergomaxx je 100% veganska.

Unutrašnjost

Uzorana ergonomska školska torba Jeune Premier s motivom srne ne izgleda lijepo samo izvana, već i iznutra. Nakon što je otvore, djeca će otkriti prostranu zapreminu od 18 litara, tako da će u torbu stati sve što školarac treba tijekom nastave. Unutrašnjost torbe čini jedan prostrani pretinac koji se zatvara magnetskim zatvaračem. U njega se bez problema mogu smjestiti svi udžbenici i bilježnice, a ostaje još prostora za pernicu i, naravno, užinu. Ergonomska torba ima i praktični prednji džep koji se zatvara na patentni zatvarač i bočne džepove za kišobran i bocu s vodom.

Dizajn

Na dizajnu su tvorci torbe Jeune Premier stvarno dali paznju. Sami su roditelji i znaju da se u skolu ide sa radoscu upravo kada deca mogu da okače torbu na ledja koju svako divi. Zaboravite na dosadne, jednobojne skolske torbe koje ima skoro svaki ucenik i krenite zajedno sa igračkim dizajnom u svet fantazije i kreativnosti. Skladištenje svake večeri svesaka i knjiga u prelepu torbu Jeune Premier će za decu biti mnogo prijatnije, a društvo će im praviti slatka srna. Dizajn koji je ručno osmišljen na prvi pogled nosi znake originalnosti, koje nećete lako naći na drugom mestu i vaša školarica će biti ponosna na svoju novu torbu.

Karakteristike

  • velika skolska torba za decu od 6 godina
  • namenjena za prve razrede osnovne skole
  • odgovara visini 122 - 158 cm
  • tezina 1,25 kg
  • volumen 18 litara
  • dimenzije 41*27*16 cm
  • 1 veliki pregradak
  • prednji i bočni džepovi
  • podesive ramene trake
  • ergonomski oblik
  • podesiv sistem nošenja
  • zatvaranje na kukice za pojas
  • vodootporan materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno osmišljen originalni dizajn
  • osmišljena u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije41*27*16 cm
Težina1,25 kg
Volumen L18 L
Set proizvodaNe
Vhodné pre výšku dieťaťa122-158 cm
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.