Školska torba za tjelesni odgoj i cipele City Bag Big Five Khaki Jeune Premier ergonomski luksuzno izvedba 40*36 cm

Opis proizvoda

Mamiii, gdje su mi stvari za tjelesni? Jesi li vidjela moje tenisice? Na sva ova pitanja postoji samo jedan odgovor - torba za tjelesni i tenisice City Bag Big Five Khaki. Torba s igračkim dizajnom je dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece, a stvari u njoj bit će maksimalno sigurne. Vaše prvašče će se odmah zaljubiti u novu torbu City Bag Big Five Khaki iz radionice belgijskog brenda Jeune Premier. Čak će i rutinsko presvlačenje i oblačenje za tjelesni biti doživljaj koji će potaknuti maštu.

Zdravlje, sigurnost i materijali

Kaki školska torba s motivom divljih životinja je zahvaljujući svojoj niskoj težini od 0,3 kg pogodna već za djecu od 24 mjeseca, jer ne opterećuje leđa nepotrebnom težinom. Ne pritiska ni na ramenima i ne urezuje se, posebno zahvaljujući mekim vrpcama koje istovremeno služe kao zatvaranje torbe. Potpuno nova torba za tjelesni i tenisice Jeune Premier izrađena je od kvalitetnog vodootpornog poliestera, pa se vrlo jednostavno čisti. Lagani, ali otporni materijal je obrađen na način da čak ni ne zadržava prljavštinu. Torba je nepropusna iznutra i izvana zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi. I kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, i torba za tenisice City Bag je 100% veganska.

Unutrašnjost i dizajn

Luksuzna školska torba Jeune Premier s divljim motivom izgleda prekrasno izvana, ali ima što ponuditi i kada se pogleda iznutra. Nakon što je otvorena, djeca će otkriti veliki prostor koji je dovoljan za tenisice, školsku opremu, ali i igračke ili užinu za izlet. Sve potrebno mogu brzo i jednostavno zatvoriti pomoću vrpci i torbu lako prebaciti preko ramena ili je objesiti na leđa. Ne nedostaje ni unutarnji džep s patentnim zatvaračem, u koji djeca mogu sakriti sve važne sitnice. Dizajneri su mislili na sve, pa su torbi dodali i praktične ručke, koje djeca mogu uhvatiti u ruku ili je objesiti na vješalicu u školi.

Prostrana torba za tjelesni ili tenisice neophodan je dio opreme školarca. Zato su dizajneri Jeune Premiera stvarno pazili na njezin dizajn. Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću upravo kada djeca mogu ponijeti sa sobom lijepe školske potrepštine. Zaboravite na dosadne, jednobojne torbe za tenisice i tjelesni, koje ima gotovo svaki učenik, i krenite zajedno s Jeune Premierom u svijet mašte i kreativnosti. Dizajn ručno izrađen već na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje drugdje tako lako nećete pronaći i pobrinut će se da vaše dijete više nikad ne zaboravi svoju školsku opremu kod kuće.

Karakteristike

  • torba za tjelesni i tenisice
  • za djecu od 24 mjeseca
  • težina 0,3 kg
  • dimenzije 40*36 cm
  • ergonomski oblik
  • vodootporan materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno oslikan originalni dizajn
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije40*36 cm
Težina0,3 kg
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.