Školska torba za tjelesni odgoj i cipele City Bag Big Five Navy Jeune Premier ergonomski luksuzno izvedba 40*36 cm

Opis proizvoda

Zavládol u školskih potrepština vašeg djeteta kaos? Za to postoji samo jedno rješenje - torba za tjelesni odgoj i papuče City Bag Big Five Navy. Torba s igrom dizajnom je dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece, a odjeća i papuče će biti maksimalno sigurne u njoj. Vaše prvačić ili prvačica će se odmah zaljubiti u novu torbu City Bag Big Five Navy iz radionice belgijskog brenda Jeune Premier. Čak i rutinsko presvlačenje i oblačenje za tjelesni odgoj će od sada biti iskustvo koje će potaknuti maštu.

Zdravlje, sigurnost i materijali

Tamnoplava školska torba s motivom divljih životinja je zahvaljujući svojoj niskoj težini od 0,3 kg pogodna već za djecu od 24 mjeseca, jer ne opterećuje leđa nepotrebnom težinom. Ne pritiska ramena i ne urezuje se, posebno zahvaljujući mekim užetima koji istovremeno služe kao zatvaranje torbe. Nova torba za tjelesni odgoj i papuče Jeune Premier je izrađena od kvalitetnog vodootpornog poliestera, pa se vrlo jednostavno čisti. Lagani, ali otporni materijal je obrađen tako da ne zadržava ni prljavštinu. Torba je nepropusna iznutra i izvana zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi. I kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, i torba za papuče City Bag je 100% veganska.

Unutrašnjost i dizajn

Luksuzna školska torba Jeune Premier s divljim motivom izgleda prekrasno izvana, ali ima što ponuditi i pri pogledu iznutra. Nakon što je otvorena, djeca će otkriti prostrani prostor koji je dovoljan za papuče, odjeću za tjelesni odgoj, ali i igračke ili užinu za izlet. Sve potrebno mogu jednostavno zatvoriti pomoću užeta i torbu lako prebaciti preko ramena ili je objesiti na leđa. Ne nedostaje ni unutarnji džep s patentnim zatvaračem, u koji djeca mogu sakriti sve važne sitnice. Dizajneri su mislili na sve, pa su torbi dodali i praktične petlje, koje djeca mogu držati u ruci ili je objesiti na vješalicu u školi.

Prostrana torba za tjelesni odgoj ili papuče su neophodan dio opreme školarca. Zato su dizajneri Jeune Premier stvarno pazili na njen dizajn. Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću upravo kad djeca mogu ponijeti sa sobom lijepe školske potrepštine. Zaboravite na dosadne, jednobojne torbe za papuče i tjelesni odgoj, koje ima gotovo svaki učenik, i krenite zajedno s Jeune Premier u svijet mašte i kreativnosti. Dizajn koji je ručno osmišljen već na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje nećete lako pronaći na drugom mjestu i pobrinut će se da vaše dijete više nikad ne zaboravi odjeću za tjelesni odgoj kod kuće.

Karakteristike

  • torba za tjelesni odgoj i papuče
  • za djecu od 24 mjeseca
  • težina 0,3 kg
  • dimenzije 40*36 cm
  • ergonomski oblik
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno crtani originalni dizajn
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije40*36 cm
Težina0,3 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.