Školska torba za tjelesni odgoj i cipele City Bag Dashing Deer Jeune Premier ergonomski luksuzno izvedba 40*36 cm

Opis proizvoda

Mamiii, gdje je moja oprema za tjelesni odgoj? Jesi li vidjela moje tenisice? Na sva ova pitanja postoji samo jedan odgovor - torba za tjelesni odgoj i tenisice City Bag Dashing Deer. Torba s zabavnim dizajnom je dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece, a oprema će u njoj biti maksimalno sigurna. Vaše će se prvačić ili prvačica odmah zaljubiti u novu torbu City Bag Dashing Deer iz radionice belgijskog brenda Jeune Premier. Čak će i rutinsko presvlačenje i oblačenje za tjelesni odgoj biti iskustvo koje će potaknuti maštu.

Zdravlje, sigurnost i materijali

Školska torba s uzorkom srne je zahvaljujući svojoj niskoj težini od 0,3 kg pogodna već za djecu od 24 mjeseca, jer ne opterećuje leđa nepotrebnom težinom. Ne opterećuje ramena i ne zareže se, posebno zahvaljujući mekim vrpcama koje istovremeno služe kao zatvaranje torbe. Potpuno nova torba za tjelesni odgoj i tenisice Jeune Premier izrađena je od kvalitetnog vodootpornog poliestera, pa se vrlo jednostavno čisti. Lagani, ali otporni materijal je obrađen na način da čak ni ne zadržava prljavštinu. Torba je nepropusna iznutra i izvana zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi. I kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, i torba za tenisice City Bag je 100% veganska.

Unutrašnjost i dizajn

Luksuzna školska torba Jeune Premier s prekrasnim uzorkom izgleda prekrasno izvana, ali ima što ponuditi i pri pogledu iznutra. Nakon što je otvore, djeca će otkriti prostranost koja je dovoljna za tenisice, opremu za tjelesni odgoj, ali i igračke ili užinu za izlet. Sve potrebe djeca brzo i jednostavno zatvaraju pomoću vrpci i lako torbu prebacuju preko ramena ili je vješaju na leđa. Tu je i unutarnji džep s patentnim zatvaračem u kojem djeca mogu sakriti sve važne sitnice. Dizajneri su mislili na sve, pa su torbi dodali i praktične petlje, na koje djeca mogu uhvatiti torbu u ruku ili je objesiti na vješalicu u školi.

Prostrana torba za tjelesni odgoj ili tenisice neophodan je dio opreme školarca. Upravo zato su dizajneri Jeune Premiera za njezin dizajn stvarno marili. Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću upravo kada djeca mogu ponijeti sa sobom prekrasne školske potrepštine. Zaboravite na dosadne, jednobojne torbe za tenisice i tjelesni odgoj, koje ima gotovo svaki učenik, i krenite zajedno s Jeune Premierom u svijet mašte i kreativnosti. Dizajn koji je ručno oslikan već na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje ćete teško pronaći negdje drugdje, i pobrinut će se da vaše dijete više nikada ne zaboravi opremu za tjelesni odgoj kod kuće.

Značajke

  • torba za tjelesni odgoj i tenisice
  • za djecu od 24 mjeseca
  • težina 0,3 kg
  • dimenzije 40*36 cm
  • ergonomski oblik
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno oslikan originalni dizajn
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije40*36 cm
Težina0,3 kg
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.