Školska torba za tjelesni odgoj i cipele City Bag Liberty Corgi Jeune Premier ergonomski luksuzno izvedba 40*36 cm

Opis proizvoda

Mama, gdje su mi odjeća za tjelesni? Jesi li vidjela moje tenisice? Na sva ova pitanja postoji samo jedan odgovor - torba za tjelesni i tenisice City Bag Liberty Corgi. Torba s zabavnim dizajnom je dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece, a odjeća i tenisice u njoj bit će maksimalno sigurni. Vaše će se prvačić ili prvačica odmah zaljubiti u novu torbu City Bag Liberty Corgi iz radionice belgijskog brenda Jeune Premier. Čak će i rutinsko presvlačenje i oblačenje za tjelesni biti doživljaj koji će potaknuti maštu.

Zdravlje, sigurnost i materijali

Školska torba s uzorkom motiva psića corgija zbog svoje niske težine od 0,3 kg pogodna je već za djecu od 24 mjeseca, jer ne opterećuje kralježnicu nepotrebnom težinom. Ne opterećuje ramena i ne urezuje se, posebno zahvaljujući mekim vrpcama koje istovremeno služe kao zatvaranje torbe. Nova torba za tjelesni i tenisice Jeune Premier izrađena je od kvalitetnog vodootpornog poliestera, pa se vrlo jednostavno čisti. Lagani, ali otporni materijal obrađen je tako da čak ni ne zadržava prljavštinu. Torba je nepropusna iznutra i izvana zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi. I kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, i torba za tenisice City Bag je 100% veganska.

Unutrašnjost i dizajn

Luksuzna školska torba Jeune Premier s motivom preslatkog psića corgija izgleda prekrasno izvana, ali ima što ponuditi i pri pogledu iznutra. Nakon otvaranja, djeca će otkriti veliki volumen koji će biti dovoljan za tenisice, odjeću za tjelesni, ali i igračke ili ručak za izlet. Sve potrebno mogu brzo i jednostavno zatvoriti pomoću vrpci i torbu lako prebaciti preko ramena ili je objesiti na leđa. Ne nedostaje ni unutarnji džep s patentnim zatvaračem u koji djeca mogu sakriti sve važne sitnice. Dizajneri su mislili na sve, pa su na torbu dodali i praktične petlje, na koje djeca mogu uhvatiti torbu u ruku ili je objesiti na vješalicu u školi.

Prostrana torba za tjelesnu odjeću ili tenisice neophodan je dio opreme školarca. Zato su dizajneri Jeune Premiera zaista pazili na njezin dizajn. Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću upravo kada djeca mogu ponijeti sa sobom lijepe školske potrepštine. Zaboravite na dosadne, jednobojne torbe za tenisice i tjelesni koji ima gotovo svaki učenik i krenite s Jeune Premierom u svijet mašte i kreativnosti. Dizajn koji je ručno nacrtan već na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje nećete lako pronaći nigdje drugdje i pobrinut će se da vaše dijete više nikada ne zaboravi odjeću za tjelesni kod kuće.

Specifikacije

  • torba za tjelesni i tenisice
  • za djecu od 24 mjeseca
  • težina 0,3 kg
  • dimenzije 40*36 cm
  • ergonomski oblik
  • vodootporan materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno nacrtani originalni dizajn
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije40*36 cm
Težina0,3 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.