Školska torba za tjelesni odgoj i cipele City Bag Navy Blazer Jeune Premier ergonomski luksuzno izvedba 40*36 cm

Opis proizvoda

Zavládol u školskih pomagala vašeg djeteta kaos? Za to postoji samo jedno rješenje - torba za tjelesni odgoj i cipele City Bag Navy Blazer. Torba s zabavnim dizajnom je dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece, a odjeća i cipele u njoj bit će maksimalno sigurne. Vaše prvačice i prvačići će se odmah zaljubiti u novu torbu City Bag Navy Blazer iz radionice belgijskog brenda Jeune Premier. Čak i rutinsko presvlačenje za tjelesni odgoj će od sada biti iskustvo koje će potaknuti maštu.

Zdravlje, sigurnost i materijali

Tamnoplava lakirana školska torba je zahvaljujući svojoj niskoj težini od 0,3 kg pogodna već za djecu od 24 mjeseca, jer ne opterećuje leđa nepotrebnom težinom. Ne pritiska ramena i ne urezuje se, posebno zahvaljujući mekim užadima koji ujedno služe i kao zatvaranje torbe. Potpuno nova torba za tjelesni odgoj i cipele Jeune Premier je napravljena od kvalitetnog vodootpornog poliestera, pa se vrlo lako čisti. Lagani, ali otporni materijal je obrađen na način da čak ni ne zadržava prljavštinu. Torba je nepropusna iznutra i izvana zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi. I kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, i torba za cipele City Bag je 100% veganska.

Unutrašnjost i dizajn

Luksuzna školska torba Jeune Premier izgleda prekrasno izvana, ali ima što ponuditi i pri pogledu iznutra. Nakon otvaranja, djeca će otkriti prostrani unutrašnji prostor koji je dovoljan za cipele, odjeću za tjelesni odgoj, ali i igračke ili užinu za izlet. Sve potrebno se brzo i jednostavno zatvara pomoću užadi, a torbu se lako prebacuje preko ramena ili objesi na leđa. Ne nedostaje ni unutarnji džep s patentnim zatvaračem, u koji djeca mogu sakriti sve važne sitnice. Dizajneri su mislili na sve, pa su torbi dodali i praktične ručke, koje djeca mogu držati u ruci ili je objesiti na vješalicu u školi.

Prostrana torba za odjeću za tjelesni odgoj ili cipele su neophodni dio opreme školarca. Zato su dizajneri Jeune Premiera stvarno pazili na njen dizajn. Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s veseljem upravo kad djeca mogu ponijeti sa sobom lijepe školske potrepštine. Zaboravite na dosadne torbe za cipele i tjelesni odgoj, koje ima gotovo svaki učenik, i krenite zajedno s Jeune Premierom u svijet mašte i kreativnosti. Dizajn koji je ručno osmišljen odmah na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje drugdje nećete tako lako pronaći i pobrinut će se da vaše dijete više nikad ne zaboravi odjeću za tjelesni odgoj kod kuće.

Karakteristike

  • torba za tjelesni odgoj i cipele
  • za djecu od 24 mjeseca
  • težina 0,3 kg
  • dimenzije 40*36 cm
  • ergonomski oblik
  • vodootporan materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno osmišljen originalni dizajn
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije40*36 cm
Težina0,3 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.