Školska torba za tjelesni odgoj i cipele City Bag Raffia Cherry Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedba 40*36 cm

Opis proizvoda

Zavladao je kaos u školskim priborima vašeg djeteta? Za to postoji jedino rješenje - torba za tjelesni i cipele City Bag Raffia Cherry. Torba s retro dizajnom je dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece, a odjeća i cipele u njoj će biti maksimalno sigurne. Vaše dijete će se odmah zaljubiti u novu torbu City Bag Raffia Cherry iz radionice belgijskog brenda Jeune Premier. Čak će i rutinsko presvlačenje i oblačenje za tjelesni biti doživljaj koji će potaknuti maštu.

Zdravlje, sigurnost i materijali

Uzorak školske torbe s trešnjama je zahvaljujući svojoj niskoj težini od 0,3 kg pogodan već za djecu od 24 mjeseca, jer ne opterećuje kralježnicu nepotrebnom težinom. Ne opterećuje ramena i ne urezuje se, posebno zahvaljujući mekim užadima koji istovremeno služe kao zatvaranje torbe. Potpuno nova torba za tjelesni i cipele Jeune Premier je izrađena od kvalitetnog vodootpornog poliestera, što je čini vrlo jednostavnom za čišćenje. Lagani, ali otporni materijal je obrađen na način da čak ni ne zadržava prljavštinu. Torba je nepropusna iznutra i izvana zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi. I kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, i torba za cipele City Bag je 100% veganska.

Unutrašnjost i dizajn

Raskošna školska torba Jeune Premier s motivom trešanja izgleda prekrasno izvana, ali ima što ponuditi i kada se pogleda iznutra. Nakon otvaranja, djeca će otkriti prostrani prostor koji je dovoljan za cipele, odjeću za tjelesni, ali i igračke ili užinu za izlet. Sve potrebe se brzo i jednostavno zatvaraju pomoću užadi, a torbu mogu lako prebaciti preko ramena ili je objesiti na leđa. Dizajneri su mislili na sve, pa su torbi dodali i praktične petlje, koje djeca mogu držati u ruci ili je objesiti na vješalicu u školi.

Prostrana torba za tjelesni ili cipele je neophodan dio opreme školarca. Zbog toga su dizajneri Jeune Premier zaista pazili na njen dizajn. Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću upravo kada djeca mogu ponijeti sa sobom prekrasne školske pribore. Zaboravite na dosadne, jednobojne torbe za cipele i tjelesni, koje ima gotovo svaki učenik, i krenite zajedno s slatkim trešnjama u svijet mašte i kreativnosti. Dizajn ručno izrađen već na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje nećete lako pronaći na drugom mjestu i pobrinut će se da vaše dijete više nikada ne zaboravi odjeću za tjelesni kod kuće.

Karakteristike

  • torba za tjelesni i cipele
  • za djecu od 24 mjeseca
  • težina 0,3 kg
  • dimenzije 40*36 cm
  • ergonomski oblik
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno crtani originalni dizajn
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije40*36 cm
Težina0,3 kg
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.