Školska torba za tjelesni odgoj i cipele Gym Bag Aloha Jack Piers ergonomski luksuzno izvedba od 2 godine 44*36 cm

Opis proizvoda

Plivanje, gimnastika, nogomet, balet ili izlet u prirodu? Školska torba za tjelesni odgoj i tenisice Jack Piers će pružiti pomoć svim malim sportašima! Torba za tjelesni odgoj i tenisice Gym Bag Aloha Jack Piers s retro dizajnom je dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece, a odjeća i tenisice u njoj bit će maksimalno sigurne. Vaš prvačić ili prvačica će se odmah zaljubiti u novu torbu Gym Bag Aloha iz radionice belgijskog brenda Jack Piers. Čak i rutinsko presvlačenje i oblačenje za tjelesni odgoj bit će sada doživljaj koji će potaknuti maštu.

Zdravlje, sigurnost i materijali

Tamnoplava šarena školska torba je zahvaljujući svojoj niskoj težini od 180 grama pogodna već za djecu od 24 mjeseca, jer ne opterećuje leđa nepotrebnom težinom. Ne opterećuje ramena i ne urezuje se, posebno zahvaljujući mekim vrpcama koje istovremeno služe kao zatvaranje torbe. Potpuno nova torba za tjelesni odgoj i tenisice Jack Piers izrađena je od kvalitetnog vodootpornog poliestera, pa se vrlo lako čisti. Lagani, ali otporni materijal je obrađen na način da ne zadržava ni prljavštinu. Torba je nepropusna iznutra i izvana zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi.

Unutrašnjost i dizajn

Školska torba Jack Piers izgleda prekrasno izvana, ali ima što ponuditi i pri pogledu iznutra. Nakon što je otvorena, djeca će otkriti volumen od 1,1 litre, što je dovoljno za tenisice, odjeću za tjelesni odgoj, ali i igračke ili užinu za izlet. Sve potrebe u njoj djeca brzo i jednostavno zatvaraju pomoću vrpci i torbu lako prebacuju preko ramena ili je objese na leđa. Prostrana torba za tjelesni odgoj ili tenisice je neophodan dio opreme školarca. Upravo zato su dizajneri Jack Piersa posebno pazili na njezin dizajn.

Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću upravo kada djeca mogu ponijeti sa sobom lijepe školske pribore. Zaboravite na dosadne, jednobojne torbe za tenisice i tjelesni odgoj koje ima gotovo svaki učenik i uronite zajedno s igračkim dizajnom u svijet mašte i kreativnosti. Dizajn koji je ručno nacrtan na prvi pogled nosi znakove originalnosti koje ćete teško pronaći drugdje i pobrinut će se da vaše dijete više nikada ne zaboravi odjeću za tjelesni odgoj kod kuće.

Karakteristike

  • torba za tjelesni odgoj i tenisice
  • za djecu od 24 mjeseca
  • težina 180 g
  • volumen 1,1 litre
  • dimenzije 44*36*0,7 cm
  • podesive naramenice
  • ergonomski oblik
  • vodootporan materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno nacrtan originalni dizajn
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije44*36*0,7 cm
Težina180 g
Volumen L1,1 l
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.