Školska torba za tjelesni odgoj i cipele Gym Bag Dog Jack Piers ergonomski luksuzno izvedba od 2 godine 44*36 cm

Opis proizvoda

Plivanje, gimnastika, nogomet, balet ili izlet u prirodu? Školska torba za tjelesni odgoj i tenisice Jack Piers će pomoći svim malim sportašima! Torba za tjelesni odgoj i tenisice Gym Bag Dog Jack Piers s retro dizajnom je dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece, a odjeća i tenisice u njoj bit će maksimalno sigurne. Vaše dijete će se odmah zaljubiti u novu torbu Gym Bag Dog iz radionice belgijskog brenda Jack Piers. Čak i rutinsko presvlačenje i oblačenje za tjelesni odgoj bit će sada iskustvo koje će potaknuti maštu.

Zdravlje, sigurnost i materijali

Ružičasti uzorkovani školski ruksak je zahvaljujući svojoj niskoj težini od 180 grama pogodan već za djecu od 24 mjeseca, jer ne opterećuje leđa nepotrebnom težinom. Ne opterećuje ramena i ne urezuje se, posebno zahvaljujući mekim vezicama koje istovremeno služe kao zatvaranje ruksaka. Novi ruksak za tjelesni odgoj i tenisice Jack Piers izrađen je od kvalitetnog vodootpornog poliestera, pa se vrlo jednostavno čisti. Lagana, ali otporna tkanina je obrađena tako da čak ne zadržava ni prljavštinu. Ruksak je nepropusan iznutra i izvana zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi.

Unutrašnjost i dizajn

Školski ruksak Jack Piers izgleda prekrasno izvana, ali ima što ponuditi i pri pogledu iznutra. Nakon što ga otvore, djeca će otkriti volumen od 1,1 litre, što je dovoljno za tenisice, odjeću za tjelesni odgoj, ali i igračke ili užinu za izlet. Sve potrebno mogu brzo i jednostavno zatvoriti vezicama i ruksak mogu lako prebaciti preko ramena ili objesiti na leđa. Prostrani ruksak za odjeću za tjelesni odgoj ili tenisice su neophodni dio opreme školarca. Upravo zato su dizajneri Jack Piersa posebno pazili na njegov dizajn.

Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću upravo kada djeca mogu ponijeti sa sobom prekrasne školske potrepštine. Zaboravite na dosadne, jednobojne ruksake za tenisice i tjelesni odgoj koje ima gotovo svaki učenik i uronite zajedno s igračkim dizajnom u svijet mašte i kreativnosti. Dizajn koji je ručno oslikan već na prvi pogled nosi znakove originalnosti koje ćete teško naći drugdje i pobrinut će se da vaše dijete više nikada ne zaboravi odjeću za tjelesni odgoj kod kuće.

Karakteristike

  • ruksak za tjelesni odgoj i tenisice
  • za djecu od 24 mjeseca
  • težina 180 g
  • volumen od 1,1 litre
  • dimenzije 44*36*0,7 cm
  • podesive naramenice
  • ergonomski oblik
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno oslikan originalni dizajn
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije44*36*0,7 cm
Težina180 g
Volumen L1,1 l
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.