Školska torba za tjelesni odgoj i cipele Gym Bag Flamingo Jack Piers ergonomski luksuzno izvedba od 2 godine 44*36 cm

Opis proizvoda

Plivanje, gimnastika, nogomet, balet ili izlet u prirodu? Školska torba za tjelesni odgoj i tenisice Jack Piers pružit će pomoć svim malim sportašima! Torba za tjelesni odgoj i tenisice Gym Bag Flamingo Jack Piers s retro dizajnom dizajnirana je prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece, a odjeća i tenisice u njoj bit će maksimalno sigurne. Vaš prvačić ili prvačica odmah će se zaljubiti u novu torbu Gym Bag Flamingo iz radionice belgijskog brenda Jack Piers. Čak i rutinsko presvlačenje i oblačenje za tjelesni odgoj bit će sada doživljaj koji će potaknuti maštu.

Zdravlje, sigurnost i materijali

Ružičasti uzorkovani školski ruksak zahvaljujući svojoj niskoj težini od 180 grama pogodan je već za djecu od 24 mjeseca, jer ne opterećuje kralježnicu nepotrebnom težinom. Ne opterećuje ramena i ne urezuje se, posebno zahvaljujući mekim vrpcama koje istovremeno služe kao zatvaranje ruksaka. Potpuno novi ruksak za tjelesni odgoj i tenisice Jack Piers izrađen je od kvalitetnog vodootpornog poliestera, pa se vrlo jednostavno čisti. Lagani, ali otporni materijal obrađen je na način da čak ni ne zadržava prljavštinu. Ruksak je nepropusan iznutra i izvana zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi.

Unutrašnjost i dizajn

Školska torba Jack Piers izgleda lijepo izvana, ali ima što ponuditi i pri pogledu iznutra. Nakon što je otvorena, djeca će otkriti volumen od 1,1 litre, što je dovoljno za tenisice, odjeću za tjelesni odgoj, ali i igračke ili užinu za izlet. Sve potrebno mogu brzo i jednostavno zatvoriti pomoću vrpci i lako je prebaciti preko ramena ili objesiti na leđa. Prostrana torba za tjelesni odgoj ili tenisice neophodan je dio opreme školarca. Upravo zato dizajneri Jack Piersa posebno su se potrudili oko njezinog dizajna.

Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću upravo kada djeca mogu ponijeti sa sobom prekrasne školske pribore. Zaboravite na dosadne, jednobojne torbe za tenisice i tjelesni odgoj koje ima gotovo svaki učenik i uronite zajedno s igračkim dizajnom u svijet mašte i kreativnosti. Dizajn koji je ručno nacrtan već na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje nećete lako pronaći nigdje drugdje i pobrinut će se da vaše dijete više nikada ne zaboravi odjeću za tjelesni odgoj kod kuće.

Značajke

  • torba za tjelesni odgoj i tenisice
  • za djecu od 24 mjeseca
  • težina 180 g
  • volumen 1,1 litre
  • dimenzije 44*36*0,7 cm
  • podesive naramenice
  • ergonomski oblik
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno crtani originalni dizajn
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije44*36*0,7 cm
Težina180 g
Volumen L1,1 l
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.