Školski perač Pencil Box Big Five Khaki Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedba 22*7 cm

Opis proizvoda

Ekspedicija divljine upravo počinje, a vaš školarac će biti vaš vodič sa novim peračnikom Jeune Premier! Školski peračnik Pencil Box Big Five Khaki je dizajniran prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. U novom peračniku Pencil Box Big Five Khaki iz radionice luksuznog belgijskog brenda Jeune Premier ima dovoljno mjesta za sve pisaće potrepštine vašeg malog školarca. Samo jedan pogled na ovaj dizajnerski i vječni peračnik i djeca će se veseliti školi kao nikad prije.

Novi peračnik Jeune Premier u kaki boji je napravljen od kvalitetnog vodootpornog poliestera, pa se vrlo jednostavno čisti. Lagana, ali izdržljiva tkanina je obrađena tako da čak ne zadržava ni prljavštinu. Peračnik je također vodootporan iznutra i izvana zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi. Posjedovanje ovog peračnika sa motivom lava je jednostavno najbolje tijekom cijele školske godine. I kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, i peračnik Pencil Box je 100% veganski.

Kaki peračnik Jeune Premier sa motivom veličanstvenog lava izgleda prekrasno izvana, ali ima i puno toga za ponuditi i pri pogledu iznutra. Njegov volumen od 1,4 litre možda neće mnogo reći djeci, ali važnije je da se u njega bez problema mogu smjestiti sve pisaće potrepštine školskih obveznika. Jedan praktični zatvarač osigurava da djeca brzo i lako dođu do bojica, olovaka, pera ili flomastera. Ovaj jednokomorni peračnik Jeune Premier je neophodan dio opreme školarca. Upravo zato su dizajneri Jeune Premiera stvarno marili o njegovom dizajnu.

Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću upravo onda kada djeca mogu ponijeti sa sobom prekrasne školske potrepštine. Zaboravite na dosadne, jednobojne peračnike koje ima gotovo svaki učenik i uronite zajedno s divljim lavom u svijet mašte i kreativnosti. Dizajn koji je ručno nacrtan već na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje drugdje tako lako nećete pronaći i pobrinut će se da pisanje prvih crta i slova bude puno zabavnije.

Karakteristike

  • dizajnerski peračnik Jeune Premier
  • za djecu od 24 mjeseca
  • jednokomorni peračnik
  • težina 0,13 kg
  • volumen od 1,4 litre
  • dimenzije 22*7*10 cm
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno nacrtani originalni dizajn
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije22*7*10 cm
Težina0,13 kg
Volumen L1,4 L
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.