Školski perač Pencil Box Houndstooth Horse Jeune Premier ergonomski luksuzno izvedba 22*7 cm

Opis proizvoda

Najstilski školska godina bit će obilježena novom kolekcijom Jeune Premier. Školski peračnik Pencil Box Houndstooth Horse je dizajniran prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. U novom peračniku Pencil Box Houndstooth Horse iz radionice luksuznog belgijskog brenda Jeune Premier ima dovoljno mjesta za sve pisaće potrepštine vašeg malog školarca. Dovoljan je samo jedan pogled na ovaj dizajnerski i vremenski neograničeni peračnik i djeca će se radovati školi kao nikad prije.

Novi peračnik Jeune Premier s uzorkom kokošje šape je izrađen od kvalitetnog vodootpornog poliestera, tako da se vrlo jednostavno čisti. Lagana, ali izdržljiva tkanina je obrađena na način da čak ni ne zadržava prljavštinu. Peračnik je također nepropustan iznutra i izvana zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi. Posjedovanje ovog peračnika s motivom konjića je jednostavno najbolje tijekom cijele školske godine. I kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, i peračnik Pencil Box je 100% veganski.

Uzorkovani peračnik Jeune Premier s motivom zlatnog konjića izgleda prekrasno izvana, ali ima što ponuditi i pri pogledu iznutra. Njegov volumen od 1,4 litre možda ne znači puno djeci, ali važnije je da se u njega bez problema mogu smjestiti sve pisaće potrepštine školaraca. Jedan praktični zatvarač osigurava da djeca brzo i lako dođu do bojica, olovaka, pera ili flomastera. Ovaj jednokomorni peračnik Jeune Premier je neophodan dio opreme školarca. Upravo zato su dizajneri Jeune Premiera posebno pazili na njegov dizajn.

Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću upravo onda kada djeca mogu ponijeti sa sobom prekrasne školske potrepštine. Zaboravite na dosadne, jednobojne peračnike koje ima gotovo svaki učenik i uronite zajedno s zlatnim konjićem u svijet mašte i kreativnosti. Dizajn koji je ručno nacrtan na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje drugdje nećete tako lako pronaći i pobrinut će se da pisanje prvih crta i slova bude puno zabavnije.

Značajke

  • dizajnerski peračnik Jeune Premier
  • za djecu od 24 mjeseca
  • jednokomorni peračnik
  • težina 0,13 kg
  • volumen od 1,4 litre
  • dimezije 22*7*10 cm
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno nacrtan originalni dizajn
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije22*7*10 cm
Težina0,13 kg
Volumen L1,4 L
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.