Školski peračnik Pencil Box Baby Pink Jeune Premier ergonomski luksuzno izvedba 22*7 cm

Opis proizvoda

Novi školska godina bit će slatka kao šećerna vuna. Ili će vaša kćer gledati na nju kroz ružičaste naočale? Školska pernica Pencil Box Baby Pink je dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. U novoj pernici Pencil Box Baby Pink iz radionice luksuznog belgijskog brenda Jeune Premier ima dovoljno mjesta za sve pisaće potrepštine vašeg malog školarca. Dovoljan je samo jedan pogled na ovu dizajnersku i vremenski neograničenu pernicu i djeca će se veseliti školi kao nikad prije.

Novo pernica Jeune Premier u ružičastoj lakiranoj boji je napravljena od kvalitetnog vodootpornog poliestera, što je čini vrlo jednostavnom za čišćenje. Lagana, ali izdržljiva tkanina je obrađena tako da čak ni ne zadržava prljavštinu. Pernica je također nepropusna iznutra i izvana zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi. Posjedovanje ove pernice je jednostavno najbolje tijekom cijele školske godine. I kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, i pernica Pencil Box je 100% veganska.

Svijetloružičasta pernica Jeune Premier sa sjajnom površinom izgleda prekrasno izvana, ali ima i puno toga za ponuditi i iznutra. Njezin volumen od 1,4 litre možda ne znači puno djeci, ali važnije je da u nju bez problema stanu sve pisaće potrepštine školskih djece. Jedan praktični zatvarač osigurava da djeca brzo i lako dođu do bojica, olovaka, pera ili flomastera. Ova jednokomorna pernica Jeune Premier je neophodan dio opreme školarca. Upravo zato su dizajneri Jeune Premiera stvarno pazili na njezin dizajn.

Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću upravo kada djeca mogu ponijeti sa sobom prekrasne školske potrepštine. Zaboravite na dosadne pernice koje ima gotovo svaki učenik i krenite u svijet mašte i kreativnosti s nebeski ružičastom lakiranom pernicom. Dizajn koji je ručno nacrtan na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje nećete lako pronaći drugdje i pobrinut će se da pisanje prvih linija i slova bude puno zabavnije.

Karakteristike

  • dizajnerska pernica Jeune Premier
  • za djecu od 24 mjeseca
  • jednokomorna pernica
  • težina 0,13 kg
  • volumen 1,4 litre
  • dimenzije 22*7*10 cm
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno nacrtani originalni dizajn
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije22*7*10 cm
Težina0,13 kg
Volumen L1,4 l
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.