Školski peračnik Pencil Box Big Five Navy Jeune Premier ergonomski luksuzno izvedba 22*7 cm

Opis proizvoda

Ekspedicija divljine upravo počinje, a vaš školarac će biti vodič sa novim peračnikom Jeune Premier! Školski peračnik Pencil Box Big Five Navy je dizajniran prema najnovijim modnim trendovima i zahtevima dece. U novom peračniku Pencil Box Big Five Navy iz radionice luksuznog belgijskog brenda Jeune Premier ima dovoljno mesta za sve pisaće potrepštine vašeg malog školarca. Samo jedan pogled na ovaj dizajnirani i vremenski neograničeni peračnik i deca će se radovati školi kao nikad pre.

Novi peračnik Jeune Premier u mornarsko plavoj boji je napravljen od kvalitetnog vodootpornog poliestera, tako da se veoma lako čisti. Lagana, ali izdržljiva tkanina je obrađena na način da ne zadržava ni prljavštinu. Peračnik je takođe vodootporan iznutra i spolja zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi. Imati ovaj peračnik sa motivom lava je jednostavno najbolje tokom cele školske godine. I kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, i peračnik Pencil Box je 100% veganski.

Tamnoplavi peračnik Jeune Premier sa motivom veličanstvenog lava izgleda prelepo spolja, ali ima šta da ponudi i kada se pogleda iznutra. Njegov kapacitet od 1,4 litra možda ne znači mnogo deci, ali važnije je da u njega bez problema stanu sve pisaće potrepštine školske dece. Jedan praktičan zip obezbeđuje da deca brzo i lako dođu do bojica, olovaka, pera ili flomastera. Ovaj jednokomorni peračnik Jeune Premier je neophodan deo opreme školarca. Upravo zbog toga su dizajneri Jeune Premiera zaista obratili pažnju na njegov dizajn.

Sami su roditelji i znaju da se u školu ide sa radošću upravo kada deca mogu da ponesu sa sobom prelepe školske pribore. Zaboravite na dosadne, jednobojne peračnike koje ima skoro svaki đak i zaronite zajedno sa divljim lavom u svet mašte i kreativnosti. Dizajn koji je ručno osmišljen već na prvi pogled nosi znake originalnosti, koje ćete teško naći na drugom mestu i pobrinuće se da pisanje prvih linija i slova bude mnogo zabavnije.

Karakteristike

  • dizajnirani peračnik Jeune Premier
  • za decu od 24 meseca
  • jednokomorni peračnik
  • težina 0,13 kg
  • kapacitet 1,4 litra
  • dimenzije 22*7*10 cm
  • vodootporan materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno crtani originalni dizajn
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije22*7*10 cm
Težina0,13 kg
Volumen L1,4 l
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.