Školski peračnik Pencil Box Boxing Tiger Grey Mélange Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedba 22*7 cm

Opis proizvoda

Snovi su tu da se ostvare i to zna i tigar na novom peračniku Jeune Premier. U novoj školskoj godini tigar će postati bokser! Roditeljima se obavještava da će nova školska godina započeti samo sa peračnikom Jeune Premier. Školski peračnik Pencil Box Boxing Tiger Grey Mélange ima retro šarm, ali je dizajniran prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. U novom peračniku Pencil Box Boxing Tiger Grey Mélange iz radionice luksuznog belgijskog brenda Jeune Premier ima dovoljno mjesta za sve pisaće potrepštine vašeg malog školarca. Dovoljan je samo jedan pogled na ovaj dizajnerski i vječni peračnik i djeca će se radovati školi kao nikad prije.

Novi uzorkovani peračnik Jeune Premier je napravljen od kvalitetnog vodootpornog poliestera, što ga čini vrlo jednostavnim za čišćenje. Lagana, ali izdržljiva tkanina je obrađena na način da ne zadržava ni prljavštinu. Peračnik je također nepropusan iznutra i izvana zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi. Posjedovanje ovog peračnika sa zabavnim aplikacijama je jednostavno najbolje tokom cijele školske godine. I kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, i peračnik Pencil Box je 100% veganski.

Sivi peračnik Jeune Premier sa motivom tigra-boksera izgleda lijepo spolja, ali ima i mnogo toga da ponudi iznutra. Njegov volumen od 1,4 litre možda ne znači mnogo djeci, ali važnije je da u njega bez problema staju sve pisaće potrepštine školskih djece. Jedan praktični zatvarač osigurava da se djeca brzo i lako mogu dočepati bojica, olovaka, pera ili flomastera. Ovaj jednokomorni peračnik Jeune Premier je neophodan dio opreme školarca. Upravo zbog toga su dizajneri Jeune Premiera posebno pazili na njegov dizajn.

Sami su roditelji i znaju da se u školu ide sa radošću upravo kada djeca mogu ponijeti sa sobom lijepi školski pribor. Zaboravite na dosadne, jednobojne peračnike koje ima skoro svaki učenik i uronite zajedno sa tigrom bokserom u svijet mašte i kreativnosti. Dizajn koji je ručno oslikan nosi znakove originalnosti, koje nećete lako naći drugdje i pobrinut će se da pisanje prvih linija i slova bude mnogo zabavnije.

Karakteristike

  • dizajnerski peračnik Jeune Premier
  • za djecu od 24 mjeseca
  • jednokomorni peračnik
  • težina 0,13 kg
  • volumen 1,4 litre
  • dimenzije 22*7*10 cm
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno oslikan originalni dizajn
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije22*7*10 cm
Težina0,13 kg
Volumen L1,4 L
Bojašedá
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.