Školski peračnik Pencil Box Filled Boxing Tiger Navy Mélange Jeune Premier ergonomski luksuzno izvedba 20*7 cm

Opis proizvoda

Snovi su tu da se ostvare i to zna i tigar na novom pisaćem priboru Jeune Premier. U novoj školskoj godini tigar će postati bokser! Školski pisaći pribor Pencil Box Filled Boxing Tiger Navy Mélange je dizajniran prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. U novom pisaćem priboru Pencil Box Filled Boxing Tiger Navy Mélange iz radionice luksuznog belgijskog brenda Jeune Premier ima dovoljno prostora za sve pisaće potrepštine vašeg malog školarca, koje su ujedno i dio pisaćeg pribora. Dovoljan je samo jedan pogled na ovaj dizajnerski i vječni pisaći pribor i djeca će se radovati školi kao nikada prije.

Potpuno novi pisaći pribor Jeune Premier s motivom tigra u boksačkim rukavicama je napravljen od kvalitetnog vodootpornog poliestera, što ga čini vrlo jednostavnim za čišćenje. Lagana, ali izdržljiva tkanina je obrađena tako da čak ni ne skuplja prljavštinu. Luksuzni pisaći pribor je također nepropusan iznutra i izvana zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi. Posjedovanje ovog pisaćeg pribora s fantastičnim dizajnom je jednostavno najbolje tijekom cijele školske godine. I kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, i pisaći pribor Pencil Box Filled je 100% veganski.

Plavi pisaći pribor Jeune Premier s zabavnim dizajnom izgleda prekrasno izvana, ali nudi i mnogo toga iznutra. Njegov volumen od 1,8 litara možda ne znači puno djeci, ali važnije je da u njega bez problema stanu sve pisaće potrepštine školskih obveznika. Pisaći pribor je čak i do vrha napunjen pisaćim potrepštinama, koje će djeca koristiti svaki školski dan. Sadrži bojice, olovke, gumicu, šiljilo, ravnilo, flomastere i škare. Jedan praktični zatvarač osigurava da djeca brzo i lako dođu do pisaćih potrepština. Ovaj jednokomorni pisaći pribor Jeune Premier s pisaćim potrepštinama je neophodan dio opreme školarca. Zato su dizajneri Jeune Premier za njegov dizajn stvarno marili.

Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću upravo kada djeca mogu ponijeti sa sobom prekrasne školske potrepštine. Zaboravite na dosadne, jednobojne pisaće pribore, koje ima gotovo svaki učenik i krenite zajedno s tigrom-boksačem u svijet mašte i kreativnosti. Dizajn koji je ručno oslikan već na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje drugdje tako lako nećete pronaći i pobrinut će se da pisanje prvih crta i slova bude puno zabavnije.

Značajke

  • dizajnerski pisaći pribor Jeune Premier
  • za djecu od 24 mjeseca
  • jednokomorni pisaći pribor
  • sadrži pisaće potrepštine
  • težina 0,47 kg
  • volumen 1,8 litara
  • dimenzije 20*7*13 cm
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno oslikan originalni dizajn
    dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije20*7*13 cm
Težina0,47 kg
Volumen L1,8 l
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.