Školski peračnik Pencil Box Filled Dashing Deer Jeune Premier ergonomski luksuzno izvedba 20*7 cm

Opis proizvoda

Svaki dan u školi bit će s novim priborom Jeune Premier kao mirna šetnja kroz bajkovitu šumu. A društvo će djeci praviti slatka srna! Školski pribor za pisanje Pencil Box Filled Dashing Deer je dizajniran prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. U novom priboru za pisanje Pencil Box Filled Dashing Deer iz radionice luksuznog belgijskog branda Jeune Premier ima dovoljno mjesta za sve pisaće potrepštine vašeg malog školarca, koje su istovremeno dio pribora za pisanje. Dovoljan je samo jedan pogled na ovaj dizajnerski i vremenski neograničeni pribor za pisanje i djeca će se veseliti školi kao nikad prije.

Novi pribor za pisanje Jeune Premier s motivom srne je izrađen od kvalitetnog vodootpornog poliestera, tako da se vrlo jednostavno čisti. Lagana, ali izdržljiva tkanina je obrađena na način da čak ne zadržava ni prljavštinu. Luksuzni pribor za pisanje je dodatno vodootporan iznutra i izvana zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi. Posjedovanje ovog pribora za pisanje s fantastičnim dizajnom je jednostavno najbolje tijekom cijele školske godine. I kao i svi proizvodi branda Jeune Premier, i pribor za pisanje Pencil Box Filled je 100% veganski.

Uzorak pribora za pisanje Jeune Premier s igračkim dizajnom izgleda prekrasno izvana, ali ima što ponuditi i pri pogledu iznutra. Njegov volumen od 1,8 litara možda neće puno reći djeci, ali važnije je da se u njega bez problema mogu smjestiti sve pisaće potrepštine školskih obveznika. Pribor za pisanje je čak i do ruba ispunjen pisaćim potrepštinama, koje će djeca koristiti svaki školski dan. Sadrži bojice, olovke, gumicu, šiljilo, ravnilo, flomastere i škare. Jedan praktični zatvarač osigurava da djeca brzo i lako dođu do pisaćih potrepština. Ovaj jednokomorni pribor za pisanje Jeune Premier s pisaćim potrepštinama je neophodan dio opreme školarca. Upravo zato su dizajneri Jeune Premiera stvarno marili o njegovom dizajnu.

Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću upravo kada djeca mogu ponijeti sa sobom prekrasne školske pribore. Zaboravite na dosadne, jednobojne pribore za pisanje, koje ima gotovo svaki učenik i krenite zajedno s preslatkom srnom u svijet mašte i kreativnosti. Dizajn koji je ručno osmišljen već na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje ćete teško pronaći drugdje i pobrinut će se da pisanje prvih linija i slova bude puno zabavnije.

Značajke

  • dizajnerski pribor za pisanje Jeune Premier
  • za djecu od 24 mjeseca
  • jednokomorni pribor za pisanje
  • sadrži pisaće potrepštine
  • težina 0,47 kg
  • volumen 1,8 litara
  • dimenzije 20*7*13 cm
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno crtani originalni dizajn
  • osmišljen u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije20*7*13 cm
Težina0,47 kg
Volumen L1,8 L
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.