Školski peračnik Pencil Box Filled Houndstooth Horse Jeune Premier ergonomski luksuzno izvedba 20*7 cm

Opis proizvoda

Najstilski školska godina bit će obilježena novom kolekcijom Jeune Premier. Školski peračnik Pencil Box Filled Houndstooth Horse je dizajniran prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. U novom peračniku Pencil Box Filled Houndstooth Horse iz radionice luksuznog belgijskog brenda Jeune Premier ima dovoljno mjesta za sve pisaće potrepštine vašeg malog školarca, koje su istovremeno i dio peračnika. Dovoljan je samo jedan pogled na ovaj dizajnerski i vječni peračnik i djeca će se u školu veseliti kao nikad prije.

Novi peračnik Jeune Premier s motivom zlatnog konja izrađen je od kvalitetnog vodootpornog poliestera, što ga čini vrlo jednostavnim za čišćenje. Lagana, ali izdržljiva tkanina je obrađena na način da čak ni ne zadržava prljavštinu. Luksuzni peračnik je također nepropusan iznutra i izvana zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi. Posjedovanje ovog peračnika s fantastičnim dizajnom je jednostavno najbolje tijekom cijele školske godine. I kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, peračnik Pencil Box Filled je 100% veganski.

Vzorovani peračnik Jeune Premier s uzorkom kokošje šape izgleda prekrasno izvana, ali ima što ponuditi i pri pogledu iznutra. Njegov volumen od 1,8 litara možda ne znači puno djeci, ali važnije je da se u njega bez problema mogu smjestiti sve pisaće potrepštine školske djece. Peračnik je čak ispunjen pisaćim potrepštinama do ruba, koje će djeca koristiti svaki školski dan. Jedan praktičan zatvarač osigurava da djeca brzo i lako dođu do pisaćih potrepština. Ovaj jednokomorni peračnik Jeune Premier s pisaćim potrepštinama je neophodni dio opreme školarca. Zbog toga su dizajneri Jeune Premier posebno pazili na njegov dizajn.

Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću upravo kada djeca mogu ponijeti sa sobom prekrasne školske pribore. Zaboravite na dosadne, jednobojne peračnike, koje ima gotovo svaki učenik i krenite zajedno s zlatnim konjem u svijet mašte i kreativnosti. Dizajn, koji je ručno oslikan, već na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje ćete teško pronaći drugdje i pobrinut će se da pisanje prvih linija i slova bude puno zabavnije.

Značajke

  • dizajnerski peračnik Jeune Premier
  • za djecu od 24 mjeseca
  • jednokomorni peračnik
  • sadrži pisaće potrepštine
  • težina 0,47 kg
  • volumen od 1,8 litara
  • dimenzije 20*7*13 cm
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno oslikan originalni dizajn
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije20*7*13 cm
Težina0,47 kg
Volumen L1,8 L
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.