Školski peračnik Pencil Box Filled Jewellery Box Pink Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedba 20*7 cm

Opis proizvoda

Perajnica kao nakitna kutijica? Zašto ne! Na znanje se svim roditeljima daje da u školske klupe djeca sjednu jedino s perajnicom Jeune Premier. Školska perajnica Pencil Box Filled Jewellery Box Pink je dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. U novoj perajnici Pencil Box Filled Jewellery Box Pink iz radionice luksuznog belgijskog brenda Jeune Premier ima dovoljno mjesta za sve pisaće potrepštine vašeg malog školarca, koje su istovremeno i dio perajnice. Dovoljan je samo jedan pogled na ovu dizajnersku i vječnu perajnicu i djeca će se u školu veseliti kao nikad prije.

Najnovija perajnica Jeune Premier s naljepnicama je izrađena od kvalitetnog vodootpornog poliestera, tako da se vrlo jednostavno čisti. Lagana, ali izdržljiva tkanina je obrađena na način da čak ni ne zadržava prljavštinu. Luksuzna perajnica je također zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi nepropusna iznutra i izvana. Posjedovanje ove perajnice s sjajnim dizajnom je tijekom cijele školske godine jednostavno najbolje. I kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, i perajnica Pencil Box Filled je 100% veganska.

Ružičasta perajnica Jeune Premier s igračkim naljepnicama izgleda prekrasno izvana, ali ima što ponuditi i pri pogledu iznutra. Njena zapremina od 1,8 litre možda neće puno reći djeci, ali važnije je da se u nju bez problema stanu sve pisaće potrepštine školskih obveznika. Perajnica je čak do vrha napunjena pisaćim potrepštinama, koje će djeca koristiti svaki školski dan. Sadrži olovku, olovke, gumicu, šiljilo, pravilo, bojice, flomastere i škare. Jedan praktičan zatvarač osigurava da djeca brzo i lako dođu do bojica, olovaka, pera ili flomastera. Ova jednokomorna perajnica Jeune Premier s pisaćim potrepštinama je neophodan dio opreme školarca. Upravo zato su dizajneri Jeune Premiera posebno pazili na njen dizajn.

Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću upravo onda kada sa sobom djeca mogu ponijeti prekrasne školske potrepštine. Zaboravite na dosadne, jednobojne perajnice, koje ima gotovo svaki učenik i krenite zajedno s igračkim naljepnicama u svijet mašte i kreativnosti. Dizajn koji je ručno oslikan već na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje drugdje tako lako nećete pronaći i pobrinut će se da pisanje prvih crta i slova bude puno zabavnije.

Značajke

  • dizajnerska perajnica Jeune Premier
  • za djecu od 24 mjeseca
  • jednokomorna perajnica
  • sadrži pisaće potrepštine
  • težina 0,47 kg
  • zapremina 1,8 litara
  • dimenzije 20*7*13 cm
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno oslikan originalni dizajn
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije20*7*13 cm
Težina0,47 kg
Volumen L1,8 L
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.