Školski peračnik Pencil Box Filled Tutu Tiger Pink Mélange Jeune Premier ergonomski luksuzno izvedba 20*7 cm

Opis proizvoda

Snovi su tu da se ostvare i to zna i tigar na novom školskom peračniku Jeune Premier. U novoj školskoj godini tigar će postati baletanka! Školski peračnik Pencil Box Filled Tutu Tiger Pink Mélange je dizajniran prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. U novom peračniku Pencil Box Filled Tutu Tiger Pink Mélange iz radionice luksuznog belgijskog brenda Jeune Premier ima dovoljno mjesta za sve pisaće potrepštine vašeg malog školarca, koje su ujedno i dio peračnika. Dovoljan je samo jedan pogled na ovaj dizajnerski i vječni peračnik i djeca će se radovati školi kao nikad prije.

Novi peračnik Jeune Premier s motivom tigra u baletnoj suknjici je napravljen od kvalitetnog vodootpornog poliestera, tako da se veoma lako čisti. Lagana, ali izdržljiva tkanina je obrađena na način da čak ni ne zadržava prljavštinu. Luksuzni peračnik je dodatno nepropusan iznutra i izvana zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi. Posjedovanje ovog peračnika sa sjajnim dizajnom je jednostavno najbolje tokom cijele školske godine. I kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, i peračnik Pencil Box Filled je 100% veganski.

Ružičasti peračnik Jeune Premier sa zabavnim dizajnom izgleda prekrasno spolja, ali ima i mnogo toga da ponudi i pri pogledu iznutra. Njegov volumen od 1,8 litara možda ne znači mnogo djeci, ali važnije je da se u njega bez problema mogu smjestiti sve pisaće potrepštine školskih obveznika. Peračnik je čak i do vrha ispunjen pisaćim potrepštinama, koje će djeca koristiti svaki školski dan. Sadrži bojice, olovke, gumicu, šiljilo, ravnalo, flomastere i makaze. Jedan praktičan zatvarač osigurava da djeca brzo i lako dođu do pisaćih potrepština. Ovaj jednokomorni peračnik Jeune Premier sa pisaćim potrepštinama je neophodan dio opreme školarca. Upravo zato su dizajneri brenda Jeune Premier posebno pazili na njegov dizajn.

Sami su roditelji i znaju da se u školu ide sa radošću upravo onda kada djeca mogu ponijeti sa sobom prekrasne školske pribore. Zaboravite na dosadne, jednobojne peračnike, koje ima gotovo svaki učenik i krenite zajedno sa tigrom-baletankom u svijet mašte i kreativnosti. Dizajn koji je ručno oslikan već na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje ćete teško naći negdje drugdje i pobrinut će se da pisanje prvih linija i slova bude mnogo zabavnije.

Karakteristike

  • dizajnerski peračnik Jeune Premier
  • za djecu od 24 mjeseca
  • jednokomorni peračnik
  • sadrži pisaće potrepštine
  • težina 0,47 kg
  • volumen 1,8 litara
  • dimenzije 20*7*13 cm
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno oslikan originalni dizajn
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije20*7*13 cm
Težina0,47 kg
Volumen L1,8 L
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.