Školski peračnik Pencil Box Jewellery Box Navy Jeune Premier ergonomski luksuzno izvedba 22*7 cm

Opis proizvoda

Školska pernica Jeune Premier štiti blago vašeg školarca, doslovno! Svim roditeljima se daje na znanje da će nova školska godina početi samo sa pernicom Jeune Premier. Školska pernica Pencil Box Jewellery Box Navy ima retro štih, ali je dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. U novoj pernici Pencil Box Jewellery Box Navy iz radionice luksuznog belgijskog brenda Jeune Premier ima dovoljno mjesta za sve pisaće potrepštine vašeg malog školarca. Samo jedan pogled na ovu dizajnersku i vječnu pernicu i djeca će se radovati školi kao nikad prije.

Potpuno nova uzorkovana pernica Jeune Premier je napravljena od kvalitetnog vodootpornog poliestera, što je čini vrlo jednostavnom za čišćenje. Lagana, ali izdržljiva tkanina je obrađena na način da ne zadržava ni prljavštinu. Pernica je također nepropusna iznutra i izvana zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi. Posjedovanje ove pernice sa igračkastim aplikacijama je jednostavno najbolje tokom cijele školske godine. I kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, pernica Pencil Box je 100% veganska.

Tamnoplava pernica Jeune Premier sa slatkim aplikacijama izgleda lijepo spolja, ali ima i puno toga da ponudi kada se pogleda iznutra. Njena zapremina od 1,4 litara možda ne znači mnogo djeci, ali je važnije da se u nju bez problema mogu smjestiti sve pisaće potrepštine školaraca. Jedan praktični zatvarač osigurava da djeca brzo i lako dođu do bojica, olovaka, pera ili flomastera. Ova jednokomorna pernica Jeune Premier je neophodni dio opreme školarca. Upravo zbog toga su dizajneri Jeune Premier stvarno obratili pažnju na njen dizajn.

Sami su roditelji i znaju da se u školu ide sa radošću upravo kada djeca mogu ponijeti sa sobom lijepi školski pribor. Zaboravite na dosadne, jednobojne pernice koje ima skoro svaki učenik i uronite zajedno sa igračkastim aplikacijama u svijet mašte i kreativnosti. Dizajn koji je ručno nacrtan već na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje nećete lako pronaći na drugom mjestu i pobrinuti se da pisanje prvih linija i slova bude mnogo zabavnije.

Karakteristike

  • dizajnerska pernica Jeune Premier
  • za djecu od 24 mjeseca
  • jednokomorna pernica
  • težina 0,13 kg
  • zapremina 1,4 litara
  • dimenzije 22*7*10 cm
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno nacrtan originalni dizajn
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije22*7*10 cm
Težina0,13 kg
Volumen L1,4 l
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.