Školski peračnik Pencil Box Liberty Corgi Jeune Premier ergonomski luksuzno izvedba 22*7 cm

Opis proizvoda

Najslađi pas na cijelom planetu odlučio je posjetiti Jeune Premier i moramo priznati da mu stil definitivno ne nedostaje! Školski peračnik Pencil Box Liberty Corgi ima retro štih, ali je dizajniran prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. U novom peračniku Pencil Box Liberty Corgi iz radionice luksuznog belgijskog brenda Jeune Premier ima dovoljno mjesta za sve pisaće potrepštine vašeg malog školarca. Dovoljan je samo jedan pogled na ovaj dizajnerski i vječni peračnik i djeca će se u školu veseliti kao nikad prije.

Potpuno novi uzorkovani peračnik Jeune Premier izrađen je od kvalitetnog vodootpornog poliestera, pa se vrlo jednostavno čisti. Lagana, ali izdržljiva tkanina je obrađena na način da čak ni ne zadržava prljavštinu. Peračnik je također nepropusan iznutra i izvana zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi. Posjedovanje ovog peračnika s motivom psa corgija je jednostavno najbolje tijekom cijele školske godine. I kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, i peračnik Pencil Box je 100% veganski.

Uzorkovani peračnik Jeune Premier s motivom psa corgija izgleda prekrasno izvana, ali nudi i mnogo toga iznutra. Njegov volumen od 1,4 litre možda ne znači puno djeci, ali važnije je da u njega bez problema stanu sve pisaće potrepštine školske djece. Jedan praktični zatvarač osigurava da djeca brzo i lako dođu do bojica, olovaka, pera ili flomastera. Ovaj jednokomorni peračnik Jeune Premier je neophodan dio opreme školarca. Upravo zato su dizajneri Jeune Premiera stvarno pazili na njegov dizajn.

Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću upravo kada djeca mogu ponijeti sa sobom prekrasne školske pribore. Zaboravite na dosadne, jednobojne peračnike koje ima gotovo svaki učenik i krenite s corgi psom u svijet mašte i kreativnosti. Dizajn koji je ručno nacrtan već na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje nećete lako pronaći nigdje drugdje i pobrinut će se da pisanje prvih crta i slova bude puno zabavnije.

Značajke

  • dizajnerski peračnik Jeune Premier
  • za djecu od 24 mjeseca
  • jednokomorni peračnik
  • težina 0,13 kg
  • volumen 1,4 litre
  • dimenzije 22*7*10 cm
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno crtani originalni dizajn
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije22*7*10 cm
Težina0,13 kg
Volumen L1,4 L
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.