Školski peračnik Pencil Box Lion DJ Jeune Premier ergonomski luksuzno izvedba 22*7 cm

Opis proizvoda

Diskoteka pod nazivom školska godina počinje, a vladat će joj DJ Lion! Svim roditeljima se daje na znanje da nova školska godina počinje samo s peračnikom Jeune Premier. Školski peračnik Pencil Box Lion DJ ima retro štih, ali je dizajniran prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. U novom peračniku Pencil Box Lion DJ iz radionice luksuznog belgijskog brenda Jeune Premier ima dovoljno mjesta za sve pisaljke vašeg malog školarca. Dovoljan je samo jedan pogled na ovaj dizajnerski i vječni peračnik i djeca će se veseliti školi kao nikad prije.

Novi uzorkovani peračnik Jeune Premier je napravljen od kvalitetnog vodootpornog poliestera, tako da se vrlo jednostavno čisti. Lagana, ali izdržljiva tkanina je obrađena na način da čak ni ne zadržava prljavštinu. Peračnik je također nepropusan iznutra i izvana zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi. Posjedovanje ovog peračnika s motivom DJ lava je jednostavno najbolje tijekom cijele školske godine.

Plavi peračnik Jeune Premier s uzorkom lava izgleda prekrasno izvana, ali ima što ponuditi i pri pogledu iznutra. Njegov volumen od 1,4 litre možda neće puno reći djeci, ali je važnije da u njega bez problema stanu sve školske potrepštine obveznih školaraca. Jedan praktični zatvarač osigurava da djeca brzo i lako dođu do bojica, olovaka, pera ili flomastera. Ovaj jednokomorni peračnik Jeune Premier je neophodan dio opreme školarca. Upravo zbog toga su dizajneri Jeune Premier stvarno pazili na njegov dizajn.

Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću upravo onda kada djeca mogu ponijeti sa sobom prekrasne školske potrepštine. Zaboravite na dosadne, jednobojne peračnike koje ima gotovo svaki učenik i krenite zajedno s lavom, kraljem glazbe, u svijet mašte i kreativnosti. Dizajn koji je rukom nacrtan već na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje nećete lako naći na drugom mjestu i pobrinut će se da pisanje prvih crta i slova bude puno zabavnije.

Značajke

  • dizajnerski peračnik Jeune Premier
  • za djecu od 24 mjeseca
  • jednokomorni peračnik
  • težina 0,13 kg
  • volumen 1,4 litre
  • dimenzije 22*7*10 cm
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno nacrtan originalni dizajn
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije22*7*10 cm
Težina0,13 kg
Volumen L1,4 l
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.