Školski peračnik Pencil Box Perfect Red Jeune Premier ergonomski luksuzno izvedba 22*7 cm

Opis proizvoda

Savršeno crveno. Tako je novi peračnik Jeune Premier, čije ime definitivno ne vara. Školski peračnik Pencil Box Perfect Red je dizajniran prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. U novom peračniku Pencil Box Perfect Red iz radionice luksuznog belgijskog brenda Jeune Premier ima dovoljno mjesta za sve pisaće potrepštine vašeg malog školarca. Samo jedan pogled na ovaj dizajnerski i vječni peračnik i djeca će se radovati školi kao nikad prije.

Novi peračnik Jeune Premier u crvenoj lakiranoj boji je napravljen od kvalitetnog vodootpornog poliestera, što ga čini vrlo lako za čišćenje. Lagana, ali izdržljiva tkanina je obrađena na način da ne zadržava ni prljavštinu. Peračnik je također nepropusan iznutra i izvana zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi. Posjedovanje ovog peračnika je jednostavno najbolje tijekom cijele školske godine. I kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, peračnik Pencil Box je 100% veganski.

Crveni peračnik Jeune Premier s sjajnom površinom izgleda prekrasno izvana, ali ima puno toga za ponuditi i iznutra. Njegov volumen od 1,4 litre možda ne znači puno djeci, ali važnije je da se u njega bez problema mogu smjestiti sve pisaće potrepštine školskih djece. Jedan praktični zatvarač osigurava da djeca brzo i lako dođu do bojica, olovaka, pera ili flomastera. Ovaj jednokomorni peračnik Jeune Premier je neophodan dio opreme školarca. Upravo zato su dizajneri Jeune Premiera stvarno pazili na njegov dizajn.

Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću upravo kada djeca mogu ponijeti sa sobom prekrasne školske potrepštine. Zaboravite na dosadne peračnike koje ima gotovo svaki učenik i krenite s crvenim lakiranim peračnikom u svijet mašte i kreativnosti. Dizajn ručno nacrtan već na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje drugdje tako lako nećete pronaći i pobrinut će se da pisanje prvih linija i slova bude puno zabavnije.

Karakteristike

  • dizajnerski peračnik Jeune Premier
  • za djecu od 24 mjeseca
  • jednokomorni peračnik
  • težina 0,13 kg
  • volumen 1,4 litre
  • dimenzije 22*7*10 cm
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno nacrtan originalni dizajn
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije22*7*10 cm
Težina0,13 kg
Volumen L1,4 l
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.