Školski peračnik Pencil Case Aloha Jack Piers ergonomski luksuzno izvedba od 2 godine 21*4*9 cm

Opis proizvoda

Aloha! Točno tako će se djeca pozdravljati u novoj školskoj godini. Na znanje svim roditeljima se daje da će se nova školska godina početi jedino s peračnikom Jack Piers! Školski peračnik Pencil Case Aloha ima retro štih, ali je dizajniran prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. U novom peračniku Pencil Case Aloha iz radionice belgijskog brenda Jack Piers ima dovoljno mjesta za sve pisaće potrepštine vašeg malog školarca. Dovoljan je samo jedan pogled na ovaj dizajnerski i vječni peračnik i djeca će se u školu veseliti kao nikad prije.

Novi uzorkovani peračnik Jack Piers je izrađen od kvalitetnog vodootpornog poliestera, tako da se vrlo jednostavno čisti. Lagana, ali izdržljiva tkanina je obrađena tako da čak ne zadržava ni prljavštinu. Peračnik je također nepropustan iznutra i izvana zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi. Posjedovanje ovog peračnika s preslatkim motivom je jednostavno najbolje tijekom cijele školske godine.

Školski peračnik Jack Piers s uzorkom izgleda prekrasno izvana, ali ima što ponuditi i pri pogledu iznutra. U peračnik se bez problema mogu smjestiti sve pisaće potrepštine školskih obveznika. Jedan praktični zatvarač osigurava da djeca brzo i lako dođu do bojica, olovaka, pera ili flomastera. Ovaj jednokomorni peračnik Jack Piers je neizostavan dio opreme školarca. Upravo zato su dizajneri Jack Piersa posebno pazili na njegov dizajn.

Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću upravo onda kada djeca mogu ponijeti sa sobom prekrasne školske pribore. Zaboravite na dosadne, jednobojne peračnike koje ima gotovo svaki učenik i krenite s veselim dizajnom u svijet gdje mašta ne poznaje granice. Dizajn koji je ručno nacrtan već na prvi pogled nosi znakove originalnosti koje ćete teško pronaći drugdje i pobrinut će se da pisanje prvih crta i slova bude puno zabavnije.

Karakteristike

  • dizajnerski peračnik Jack Piers
  • za djecu od 24 mjeseca
  • jednokomorni peračnik
  • težina 100 g
  • dimenzije 21*4*9 cm
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno nacrtan originalni dizajn
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije21*4*9 cm
Težina100 g
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.