Školski peračnik Pencil Case Dog Jack Piers ergonomski luksuzno izvedba od 2 godine 21*4*9 cm

Opis proizvoda

Tko će biti brži u ovoj školskoj godini? Vaše dijete ili tigar u utrkama automobila? Obavještavamo sve roditelje da nova školska godina počinje samo s peračnikom Jack Piers! Školski peračnik Pencil Case Dog ima retro štih, ali je dizajniran prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. U novom peračniku Pencil Case Dog iz radionice belgijskog brenda Jack Piers ima dovoljno mjesta za sve školske potrepštine vašeg malog školarca. Dovoljan je samo jedan pogled na ovaj dizajnerski i vječni peračnik i djeca će se veseliti odlasku u školu kao nikada prije.

Potpuno novi uzorkovani peračnik Jack Piers izrađen je od kvalitetnog vodootpornog poliestera, pa se vrlo lako čisti. Lagana, ali izdržljiva tkanina je obrađena na način da čak ni ne zadržava prljavštinu. Peračnik je također nepropusan iznutra i izvana zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi. Posjedovanje ovog peračnika s preslatkim motivom je jednostavno najbolje tijekom cijele školske godine.

Školski peračnik Jack Piers s uzorkom izgleda prekrasno izvana, ali nudi i mnogo više kada se pogleda iznutra. U peračnik se bez problema mogu smjestiti sve školske potrepštine obveznih školaraca. Jedan praktični zatvarač osigurava da djeca brzo i lako mogu doći do bojica, olovaka, pera ili flomastera. Ovaj jednokomorni peračnik Jack Piers je neophodan dio opreme školarca. Upravo zbog toga su dizajneri Jack Piersa posebno pazili na njegov dizajn.

Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću kada djeca mogu ponijeti sa sobom prekrasne školske pribore. Zaboravite na dosadne, jednobojne peračnike koje ima gotovo svaki učenik i krenite s veselim dizajnom u svijet gdje mašta ne poznaje granice. Dizajn koji je ručno nacrtan već na prvi pogled nosi znakove originalnosti koje nećete tako lako pronaći na drugom mjestu i pobrinut će se da pisanje prvih linija i slova bude puno zabavnije.

Karakteristike

  • dizajnerski peračnik Jack Piers
  • za djecu od 24 mjeseca
  • jednokomorni peračnik
  • težina 100 g
  • dimenzije 21*4*9 cm
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno nacrtani originalni dizajn
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije21*4*9 cm
Težina100 g
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.