Školski perniček Pencil Box Cherry Piñata Jeune Premier ergonomski luksuzni dizajn 22*7 cm

Opis proizvoda

Što skriva prava meksička piñata? To će saznati samo vaša djeca! Na znanje svim roditeljima se daje da nova školska godina počinje jedino s perom Jeune Premier. Školski perani kutija Cherry Piñata ima retro dodir, no dizajniran je prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. U novom peraniku Pencil Box Cherry Piñata iz radionice luksuzne belgijske marke Jeune Premier ima dovoljno mjesta za sve školske potrepštine vašeg malog školarca. Dovoljna je samo jedna jedina pogled na ovaj dizajnerski i vječni peranik i djeca će se u školu veseliti kao nikada prije.

Novučičak uzorak peranika Jeune Premier izrađen je od kvalitetnog vodootpornog poliestera, tako da se vrlo lako čisti. Lagana, ali izdržljiva tkanina obrađena je tako da čak ni ne zadržava prljavštinu. Peranik je također zahvaljujući prvoklasnim materijalima i obradi vodootporan iznutra i izvana. Posjedovati ovaj peranik s motivom meksičke piñate je jednostavno najbolje tijekom cijele školske godine.

Plavi peranik Jeune Premier s uzorkom piñate izgleda prekrasno izvana, no ima toga što ponuditi i pri pogledu iznutra. Njegov volumen od 1,4 litre možda ne znači mnogo djeci, no važnije je da se u njega bez problema mogu smjestiti sve školske potrepštine školaraca. Jedan praktični zip osigurava da djeca brzo i lako dođu do bojica, olovaka, kemijskih olovaka ili flomastera. Ovaj jednokamerni peranik Jeune Premier je neizostavni dio opreme svakog školarca. Upravo zato su dizajneri Jeune Premier zaista pazili na njegov dizajn.

Oni su sami roditelji i znaju da se u školu ide s radošću upravo onda kada djeca mogu ponijeti prekrasne školske potrepštine. Zaboravite na dosadne, jednobojne peranike koje ima gotovo svaki učenik i otkrijte zajedno s djecom i piñatom svijet mašte i kreativnosti. Dizajn osmišljen rukom već na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koju drugdje tako lako nećete pronaći i pobrinut će se da pisanje prvih crta i slova bude mnogo zabavnije.

Karakteristike

  • dizajnerski peranik Jeune Premier
  • za djecu od 24 mjeseca
  • jednokamerni peranik
  • težina 0,13 kg
  • volumen 1,4 litre
  • dimenzije 22*7*10 cm
  • vodootporan materijal otporan na prljavštinu
  • ručno crtan originalni dizajn
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije22*7*10 cm
Težina0,13 kg
Volumen L1,4 l
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.