Školski ruksak veliki Ergomaxx Boxing Tiger Navy Mélange Jeune Premier ergonomski luksuzno izvedba 41*27 cm

Opis proizvoda

Snovi su za to da se ostvare i to zna i tigar na novom ruksaku Jeune Premier. U novoj skolskoj godini tigar postaje bokser! Plavi skolski ruzak Ergomaxx Boxing Tiger Navy Mélange Jeune Premier je najstiliziraniji skolski ruzak dizajniran prema najnovijim modnim trendovima i zahtevima dece. Vas prvoklasnik ili prvoklasnica ce se odmah zaljubiti u novi ruzak Ergomaxx Boxing Tiger Navy Mélange iz radionice belgijskog brenda Jeune Premier. Samo jedan pogled na ovaj dizajnerski i vanvremenski ruzak i deca ce se radovati skoli kao nikad pre.

Zdravlje i bezbednost

Luksuzni plavi skolski ruzak je namenjen pre svega deci prvih razreda, odnosno skolarcima od 6 godina. Zahvaljujuci svojoj prvoklasnoj izradi, ruzak je pogodan za decu visine 122 - 158 cm i tezi samo 1,25 kg, tako da ne opterecuje dečiju kicmu nepotrebnom težinom. Roditelji ce sigurno ceniti anatomski oblikovanu ledjnu podlogu sa mekanim, prozracnim punjenjem i postavljene ramene trake koje su tako udobne da deca nece ni osetiti ruzak na ramenima.

Za ergonomsko nosenje ruzaka brinu se i bedrene i grudne trake, zahvaljujuci kojima ruzak nece leteti sa strane na stranu. Velika prednost ruzaka Jeune Premier je i mogucnost prilagodjavanja visine sistema za nošenje, tako da deca nece nositi ruzak ni prenisko ni previsoko. Bez problema nosenje ruzaka podrzava i prozracna ledjna podloga koja omogucava protok vazduha i sprečava znojenje. Naravno, mogucnost podešavanja traka je takodje prisutna, tako da se prilagode vasem skolarcu i ruzak pun knjiga ga nece vući unazad.

Materijali

Prvi skolski dan ce biti u znaku novih drugara i ucitelja, ali ne sme da nedostaje ni novi skolski ruzak. Ruzak Ergomaxx Jeune Premier je napravljen od kvalitetnog vodootpornog poliestera koji podseca na kozni materijal, tako da se veoma lako cisti. Lagana, ali otporna tkanina je obradjena na nacin da cak ni prljavstina ne ostaje na njoj. Ruzak je zahvaljujuci prvoklasnim materijalima i izradi nepropustan iznutra i spolja i spasice udzbenike i u slucaju da vas skolarac zaboravi kisobran. Kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, i ruzak Ergomaxx je 100% veganski.

Unutrasnjost

Plavi ergonomski skolski ruzak Jeune Premier sa motivom tigra-boksera ne izgleda lepo samo spolja, vec i iznutra. Nakon otvaranja, deca ce otkriti veliki prostor od 18 litara, tako da ce u ruzak stati sve sto skolarac treba tokom nastave. Unutrasnjost ruzaka cine jedno prostrano odeljenje koje se zatvara magnetnim zatvaranjem. U njega bez problema stanu svi udzbenici i sveske, a ostaje mesta i za pernicu i, naravno, užinu. Ergonomskom ruzaku ne nedostaju ni prakticni prednji dzep koji se zatvara na rajsferslus i bocni dzepovi za kisobran i bocu sa vodom.

Dizajn

Na dizajnu su tvorci torbe Jeune Premier stvarno dali paznju. Sami su roditelji i znaju da se u skolu ide sa radoscu upravo kada deca mogu na ledja staviti torbu koju svako divi. Zaboravite na dosadne, jednobojne skolske torbe, koje ima skoro svaki ucenik i krenite zajedno sa igrom dizajna u svet mastarije i kreativnosti. Skladanje svake veceri svesaka i udzbenika u prelepu torbu Jeune Premier ce biti za decu mnogo prijatnije, a drustvo ce im praviti tigar u bokserima. Dizajn dizajniran rukom vec na prvi pogled nosi znake originalnosti, koju na drugom mestu lako necete naci i vas skolarac ce biti pravedno ponosan na svoju novu torbu.

Osobine

  • velika skolska torba za decu od 6 godina
  • namenjena za prve razrede osnovne skole
  • pogodna za visinu 122 - 158 cm
  • tezina 1,25 kg
  • volumen 18 litara
  • dimenzije 41*27*16 cm
  • 1 veliki pregradak
  • prednji i bočni džepovi
  • podesive ramene trake
  • ergonomski oblik
  • podesiv sistem nošenja
  • zatvaranje na pojas za kukove
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno crtani originalni dizajn
  • dizajnirana u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije41*27*16 cm
Težina1,25 kg
Volumen L18 l
Bojamodra
Set proizvodaNe
Vhodné pre výšku dieťaťa122-158 cm
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.