Školski ruksak veliki Ergomaxx Grand Prix Jeune Premier ergonomski luksuzno izvedba 41*27 cm

Opis proizvoda

Do odbrojavanja šahovske vlake ostaje još samo jedno kolo i izgleda da će pobjednikom ovog velikog cjenovnog natjecanja biti vaš školarac i njegov novi ruksak Jeune Premier! Uzorana školska torba Ergomaxx Grand Prix Jeune Premier je najstiliziranija školska torba dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. Vaš prvačić ili prvačica će se odmah zaljubiti u novi ruksak Ergomaxx Grand Prix iz radionice belgijskog brenda Jeune Premier. Dovoljan je samo jedan pogled na ovu dizajnersku i beskrajno modernu torbu i djeca će se veseliti školi kao nikada prije.

Zdravlje i sigurnost

Lukuzna crna školska torba je namijenjena prvenstveno djeci prvih razreda, odnosno školarcima od 6 godina. Ruksak je zahvaljujući svojoj prvoklasnoj izradi pogodan za djecu visine 122 - 158 cm i teži samo 1,25 kg, što znači da neće opterećivati dječji kralježnicu nepotrebnom težinom. Roditelji će sigurno cijeniti anatomski oblikovani leđa s mekanim, prozračnim ojačanjem i podstavljenim naramenicama, koje su toliko udobne da djeca neće ni osjećati torbu na ramenima.

Za ergonomsko nošenje torbe brinu se i bedrene i prsne naramenice, zahvaljujući kojima torba neće letjeti s jedne strane na drugu. Velika prednost ruksaka Jeune Premier je i mogućnost prilagodbe visine nosnog sustava torbe, tako da djeca neće nositi torbu ni prenisko ni previsoko. Bez problema nošenje torbe podržava i prozračna leđa, koja omogućuju protok zraka i sprječavaju znojenje. Naravno, tu je i mogućnost podešavanja naramenica, koje se prilagođavaju vašem školarcu i torba puna bilježnica ga neće vući prema natrag.

Materijali

Prvi školski dan će biti u znaku novih školskih drugova i učitelja, ali ne smije nedostajati ni novi školski ruksak. Ruksak Ergomaxx Jeune Premier je izrađen od kvalitetnog vodootpornog poliestera, koji podsjeća na kožni materijal, što znači da se vrlo jednostavno čisti. Lagana, ali otporna tkanina je obrađena tako da čak ni ne zadržava prljavštinu. Torba je zahvaljujući prvoklasnim materijalima i izradi nepropusna iznutra i izvana, a učbenike će spasiti čak i ako vaš školarac zaboravi kišobran. Kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, i ruksak Ergomaxx je 100% veganski.

Unutrašnjost

Crni ergonomski školski ruksak Jeune Premier s motivom utrka automobila ne izgleda lijepo samo izvana, već i iznutra. Nakon što ga otvore, djeca će otkriti veliki volumen od 18 litara, tako da će u torbu stati sve što školarac treba tijekom nastave. Unutrašnjost ruksaka čini jedan prostrani pretinac, koji se zatvara magnetskim zatvaračem. U njega se bez problema mogu smjestiti sve bilježnice i bilježnice, a ostaje i prostor za pernicu i, naravno, ručak. Ergonomskoj torbi ne nedostaju ni praktični prednji džepovi, koji se zatvaraju na patentni zatvarač, te bočni džepovi za kišobran i bocu vode.

Dizajn

Na dizajnu su kreatori torbe Jeune Premier stvarno dali paznju. Sami su roditelji i znaju da se u skolu ide sa zadovoljstvom upravo kada deca mogu da na ledja obese torbu koju svako divi. Zaboravite na dosadne, jednobojne skolske torbe, koje ima skoro svaki ucenik i krenite zajedno sa zabavnim dizajnom u svet mastarije i kreativnosti. Skladanje svake veceri svesaka i udzbenika u prelepu torbu Jeune Premier ce biti za decu mnogo prijatnije, a drustvo ce im praviti brzi trkacki automobili. Dizajn koji je rukom osmisljen na prvi pogled nosi znake originalnosti, koje na drugom mestu tako lako necete naci i vase skolarce ce biti opravdano ponosni na svoju novu torbu.

Osobine

  • velika skolska torba za decu od 6 godina
  • namenjena za prve razrede osnovne skole
  • pogodna za visinu 122 - 158 cm
  • tezina 1,25 kg
  • volumen 18 litara
  • dimenzije 41*27*16 cm
  • 1 veliki pregradak
  • prednji i bočni dzepovi
  • podesive ramene trake
  • ergonomski oblik
  • podesiv sistem nošenja
  • zatvaranje na kais za kukove
  • vodootporan materijal koji odbija prljavstinu
  • rucno osmisljen originalni dizajn
  • osmisljena u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije41*27*16 cm
Težina1,25 kg
Volumen L18 L
Bojacrna
Set proizvodaNe
Vhodné pre výšku dieťaťa122-158 cm
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.