Školski ruksak veliki Ergomaxx Houndstooth Horse Jeune Premier ergonomski luksuzno izvedba 41*27 cm

Opis proizvoda

Najstilski školska godina bit će obilježena novom kolekcijom Jeune Premier. Uzorana školska torba Ergomaxx Houndstooth Horse Jeune Premier je najstilskija školska torba dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. Vaše prvačice ili prvačići odmah će se zaljubiti u novu torbu Ergomaxx Houndstooth Horse iz radionice belgijskog brenda Jeune Premier. Samo jedan pogled na ovu dizajnersku i vremenski neograničenu torbu i djeca će se veseliti školi kao nikad prije.

Zdravlje i sigurnost

Luksuzna školska torba s uzorkom kokošje šape namijenjena je prvenstveno djeci prvih razreda, odnosno školarcima od 6 godina. Torba je zahvaljujući svojoj prvoklasnoj izradi pogodna za djecu visine 122 - 158 cm i teži samo 1,25 kg, tako da ne opterećuje dječji kralježnicu nepotrebnom težinom. Roditelji će sigurno cijeniti anatomski oblikovanu leđa s mekanim, prozračnim ojačanjem i podstavljenim naramenicama, koje su tako udobne da djeca neće ni osjetiti torbu na ramenima.

Za ergonomsko nošenje torbe brinu se i bedrene i prsne naramenice, zahvaljujući kojima torba neće letjeti s jedne strane na drugu na leđima. Velika prednost torbe Jeune Premier je i mogućnost prilagodbe visine sustava nošenja, tako da djeca neće nositi torbu ni prenisko ni previsoko. Bez problema nošenje torbe podržava i prozračna leđa, koja dopuštaju protok zraka i sprječavaju znojenje. Naravno, tu je i mogućnost podešavanja naramenica, koje se prilagođavaju vašem školarcu i torba puna bilježnica ga neće vući unatrag.

Materijali

Prvi školski dan bit će obilježen novim školskim drugovima i učiteljima, ali ne smije nedostajati ni potpuno nova školska torba. Torba Ergomaxx Jeune Premier izrađena je od kvalitetnog vodootpornog poliestera, koji podsjeća na kožni materijal, tako da se vrlo jednostavno čisti. Lagana, ali otporna tkanina obrađena je tako da čak ni ne zadržava prljavštinu. Torba je zahvaljujući prvoklasnim materijalima i izradi vodootporna iznutra i izvana, a učbenike će spasiti čak i ako vaše dijete zaboravi kišobran. Kao i svi proizvodi marke Jeune Premier, i torba Ergomaxx je 100% veganska.

Unutrašnjost

Vzorana ergonomska školska torba Jeune Premier s motivom zlatnog konjića ne izgleda lijepo samo izvana, već i iznutra. Nakon što je otvore, djeca će otkriti prostrani volumen od 18 litara, tako da će u torbu stati sve što školarac treba tijekom nastave. Unutrašnjost torbe je crvena i savršeno se kontrastira s uzorkom torbe. Sastoji se od jednog prostranog pretinca, koji se zatvara magnetskim zatvaračem. U njega se bez problema stane sve učbenike i bilježnice, a još će ostati mjesta za pernicu i, naravno, užinu. Ergonomskoj torbi ne nedostaju ni praktični prednji džepovi za sitnice, koji se zatvaraju na patentni zatvarač, te bočni džepovi za kišobran i bocu s vodom.

Dizajn

Na dizajnu su tvorci torbe Jeune Premier stvarno dali paznju. Sami su roditelji i znaju da se u skolu ide sa radoscu upravo kada deca mogu da okače torbu na leđa koju svako divi. Zaboravite na dosadne, jednobojne školske torbe, koje ima skoro svaki ucenik i krenite zajedno sa igračkim dizajnom u svet fantazije i kreativnosti. Skladištenje svesaka i udžbenika u prelepu torbu Jeune Premier bice mnogo prijatnije za decu, a društvo će im praviti uzor kokošje šape i zlatni konjic. Dizajn koji je rukom osmišljen na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje nigde drugde lako nećete naći i vaša školarica će biti ponosna na svoju novu torbu.

Osobine

  • velika školska torba za decu od 6 godina
  • namenjena za prve razrede osnovne škole
  • pogodna za visinu 122 - 158 cm
  • težina 1,25 kg
  • volumen 18 litara
  • dimenzije 41*27*16 cm
  • 1 veliki pregrada
  • prednji i bočni džepovi
  • podesive ramene trake
  • ergonomski oblik
  • podesiv sistem nošenja
  • kopčanje na bedreni pojas
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno osmišljen originalni dizajn
  • osmišljena u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije41*27*16 cm
Težina1,25 kg
Volumen L18 L
Set proizvodaNe
Vhodné pre výšku dieťaťa122-158 cm
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.