Školski ruksak veliki Ergomaxx Jewellery Box Pink Jeune Premier ergonomski luksuzno izvedba 41*27 cm

Opis proizvoda

Školska torba Jeune Premier će zaštititi blago vašeg školarca, doslovno! Čarobna ergonomska torba Ergomaxx iz najnovije kolekcije Jeune Premier ima dizajn nakita, što potvrđuju igračke i aplikacije. Ružičasta školska torba Ergomaxx Jewellery Box Pink Jeune Premier je najstiliziranija školska torba dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. Vaše dijete će se odmah zaljubiti u novu torbu Ergomaxx Jewellery Box Pink iz radionice belgijskog brenda Jeune Premier. Dovoljan je samo jedan pogled na ovu dizajnersku i vječnu torbu i djeca će se radovati školi kao nikada prije.

Zdravlje i sigurnost

Luksuzna ružičasta školska torba je namijenjena prvenstveno djeci prvih razreda, odnosno školarcima od 6 godina. Torba je zahvaljujući svojoj prvoklasnoj izradi pogodna za djecu visine 122 - 158 cm i teži samo 1,25 kg, tako da ne opterećuje dječju kralježnicu nepotrebnom težinom. Roditelji će sigurno cijeniti anatomski oblikovani leđa s mekanim, prozračnim ojačanjem i podstavljenim ramenim remenima koji su toliko udobni da djeca neće ni osjetiti torbu na ramenima.

O ergonomskom nošenju torbe brinu se i bedreni i prsni remeni, zahvaljujući kojima torba neće letjeti s jedne strane na drugu. Velika prednost torbe Jeune Premier je i mogućnost prilagodbe visine sustava nošenja torbe, tako da djeca neće nositi torbu ni prenisko ni previsoko. Bez problema nošenje torbe podržava i prozračna leđa koja omogućuju protok zraka i sprječavaju znojenje. Naravno, moguće je i prilagoditi remene kako bi se prilagodili vašem školarcu i torba puna bilježnica ga neće vući unatrag.

Materijali

Prvi školski dan bit će obilježen novim školskim kolegama i učiteljima, ali ne smije nedostajati ni potpuno nova školska torba. Torba Ergomaxx Jeune Premier izrađena je od kvalitetnog vodootpornog poliestera koji podsjeća na kožni materijal, tako da se vrlo jednostavno čisti. Lagana, ali izdržljiva tkanina je obrađena na način da čak ni ne zadržava prljavštinu. Torba je zahvaljujući prvoklasnim materijalima i izradi nepropusna iznutra i izvana, a učbenike će spasiti čak i ako vaše dijete zaboravi kišobran. Kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, i torba Ergomaxx je 100% veganska.

Unutrašnjost

Ružičasta ergonomska školska torba Jeune Premier s prekrasnim igračkama ne izgleda lijepo samo izvana, već i iznutra. Nakon otvaranja, djeca će otkriti veliki volumen od 18 litara, tako da će u torbu stati sve što školarac treba tijekom nastave. Unutrašnjost torbe čini jedan prostrani pretinac koji se zatvara magnetskim zatvaračem. U njega se bez problema mogu smjestiti svi udžbenici i bilježnice, a ostaje i prostor za pernicu i, naravno, užinu. Ergonomska torba također ima praktične prednje džepove za sitnice koje se zatvaraju na patentni zatvarač i bočne džepove za kišobran i bocu vode.

Dizajn

Na dizajnu su kreatori torbe Jeune Premier stvarno radili. Sami su roditelji i znaju da se u skolu ide sa zadovoljstvom upravo kada deca mogu da okače torbu koju svako divi. Zaboravite na dosadne, jednobojne skolske torbe, koje ima skoro svaki ucenik i krenite zajedno sa zabavnim dizajnom u svet fantazije i kreativnosti. Skladištenje svake veceri svesaka i udžbenika u prelepu torbu Jeune Premier ce biti mnogo prijatnije za decu, a društvo ce im praviti divni privezci i nežan, ali stilski uzorak. Dizajn napravljen rukom vec na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje necete lako naci na drugom mestu, a vas skolarac ce biti pravedno ponosan na svoju novu torbu.

Osobine

  • velika skolska torba za decu od 6 godina
  • namenjena za prve razrede osnovne skole
  • pogodna za visinu 122 - 158 cm
  • težina 1,25 kg
  • volumen 18 litara
  • dimenzije 41*27*16 cm
  • 1 veliki pregradak
  • prednji i bočni džepovi
  • podesive kaiševe za ramena
  • ergonomski oblik
  • podesiv sistem za nošenje
  • zatvaranje na pojas za kukove
  • vodootporan materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno crtani originalni dizajn
  • napravljeno u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije41*27*16 cm
Težina1,25 kg
Volumen L18 L
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
Vhodné pre výšku dieťaťa122-158 cm
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.