Školski ruksak veliki Ergomaxx Lady Gadget Pink Jeune Premier ergonomski luksuzni dizajn 41*27 cm JPERX24159

Opis proizvoda

Šljokice, jednorogovi, duge, poljupci... što više poželjeti za svoju princezu? Ružičasta školska torba Ergomaxx Lady Gadget Pink Jeune Premier je najmodernija školska torba dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. U novi ruksak Ergomaxx Lady Gadget Pink iz radionice belgijske marke Jeune Premier vaš će se prvašić ili prvašica odmah zaljubiti. Dovoljno je samo jedan pogled na ovu dizajnersku i bezvremensku torbu i djeca će se u školu veseliti kao nikada prije.

Zdravlje i sigurnost

Luksuzna ružičasta školska torba prvenstveno je namijenjena djeci prvih razreda, dakle za školarce od 6 godina. Ruksak je zahvaljujući svom vrhunskom obrađivanju prikladan za djecu visine 90 - 150 cm i teži samo 1,25 kg, tako da ne opterećuje dječju kralježnicu suvišnom težinom. Roditelji će prilikom kupnje sigurno cijeniti anatomsku leđa s mekim, prozračnim punjenjem i podstavljene naramenice koje su toliko udobne da djeca torbu na ramenima neće ni osjetiti.

O ergonomskom nošenju torbe brinu se i bubrežni i prsni remeni, zahvaljujući kojima torba neće letjeti s jedne strane na drugu dok je na leđima. Ogromna prednost ruksaka Jeune Premier je također mogućnost visinskog prilagođavanja nosivog sustava torbe, tako da djeca neće nositi torbu ni prenisko, ni previsoko. Bezproblemno nošenje torbe podržava i ventilirana leđa koja omogućuju protok zraka i sprječavaju znojenje. Naravno, tu je i mogućnost podešavanja remena koji se prilagođavaju vašem školarcu, tako da torba puna bilježnica neće povlačiti unatrag.

Materijali

Prvi školski dan donosi nova lica među razrednicima i učiteljima, no ne smije nedostajati ni nova školska torba. Ruksak Ergomaxx Jeune Premier izrađen je od kvalitetnog vodootpornog poliestera koji podsjeća na kožni materijal, tako da se vrlo lako čisti. Lagana, ali izdržljiva tkanina obrađena je tako da čak ne zadržava ni prljavštinu. Torba je zahvaljujući vrhunskim materijalima i obradi vodootporna iznutra i izvana, a udžbenike će spasiti i u slučaju da vaš školarac zaboravi kišobran. Kao i svi proizvodi marke Jeune Premier, i ruksak Ergomaxx je 100% veganski.

Unutrašnjost

Ružičasta ergonomska školska torba Jeune Premier s aplikacijama i privjescima ne izgleda lijepo samo izvana, već i iznutra. Nakon što je otvore, djeca će otkriti velik volumen od 18 litara, tako da će u torbu stati sve što školarac tijekom nastave treba. Unutrašnjost ruksaka čini jedan prostrani pretinac koji se zatvara magnetskim zatvaračem. U njega se bez problema stanu svi udžbenici i bilježnice, a ostaje još prostora za pernicu i, naravno, užinu. Ergonomsku torbu ne nedostaju ni praktične prednje džepove koji se zatvaraju na zip i bočni džepovi za kišobran i bocu s vodom.

Dizajn

Na dizajnu su tvorci torbe Jeune Premier stvarno pazili. Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću upravo kada djeca mogu na leđa staviti torbu koju svi obožavaju. Zaboravite na dosadne, jednobojne školske torbe koje ima gotovo svaki učenik i krenite zajedno s razigranim dizajnom u svijet mašte i kreativnosti. Spremati svake večeri bilješke i udžbenike u prekrasnu torbu Jeune Premier bit će djeci mnogo ugodnije, a društvo će im praviti očaravajući privjesci i aplikacije. Dizajn ručno oslikan već na prvi pogled nosi znakove originalnosti koju drugdje nećete tako lako pronaći, a vaša školarica će biti s pravom ponosna na svoju potpuno novu torbu.

Karakteristike

  • velika školska torba za djecu od 6 godina
  • namijenjena za prve razrede osnovne škole
  • prikladna za visinu 90 - 150 cm
  • težina 1,25 kg
  • zapremina 18 litara
  • dimenzije 41*27*16 cm
  • 1 velika pregrada
  • prednje i bočne džepove
  • podesive naramenice
  • ergonomski oblik
  • podesiv nosivi sustav
  • zatvaranje na bubrežni pojas
  • vodootporni materijal otporan na prljavštinu
  • ručno crtani originalni dizajn
  • dizajnirano u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije41*27*16 cm
Težina1,25 kg
Volumen L18 l
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
Vhodné pre výšku dieťaťa90-150 cm
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.