Školski ruksak veliki Ergomaxx Liberty Corgi Jeune Premier ergonomski luksuzno izvedba 41*27 cm

Opis proizvoda

Najslađi pas na cijelom planetu odlučio je posjetiti Jeune Premier i moramo priznati da mu definitivno ne nedostaje stil! Uzorak školska torba Ergomaxx Liberty Corgi Jeune Premier je najstiliziranija školska torba dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. Vaše prvašiće će se odmah zaljubiti u novu torbu Ergomaxx Liberty Corgi iz radionice belgijskog brenda Jeune Premier. Dovoljan je samo jedan pogled na ovu dizajnersku i vremenski neograničenu torbu i djeca će se veseliti školi kao nikad prije.

Zdravlje i sigurnost

Luksuzna uzorak školska torba namijenjena je prvenstveno djeci prvih razreda, odnosno školarcima od 6 godina. Torba je zahvaljujući svojoj prvoklasnoj izradi pogodna za djecu visine 122 - 158 cm i teži samo 1,25 kg, tako da ne opterećuje dječju kralježnicu nepotrebnom težinom. Roditelji će sigurno cijeniti anatomski oblikovanu leđnu stranu s mekanim, prozračnim ojačanjem i podstavljenim naramenicama, koje su tako udobne da djeca neće ni osjetiti torbu na ramenima.

O ergonomskom nošenju torbe brinu se i bedrene i prsne naramenice, zahvaljujući kojima torba neće letjeti s jedne na drugu stranu na leđima. Velika prednost torbe Jeune Premier je i mogućnost prilagodbe visine sustava nošenja torbe, tako da djeca neće nositi torbu ni prenisko ni previsoko. Bez problema nošenje torbe podržava i prozračna leđna strana, koja omogućuje protok zraka i sprječava znojenje. Naravno, tu je i mogućnost podešavanja naramenica, koje se prilagođavaju vašem školarcu i puna torba bilježaka ga neće vući prema natrag.

Materijali

Prvi školski dan bit će obilježen novim školskim drugovima i učiteljima, ali ne smije nedostajati ni potpuno nova školska torba. Torba Ergomaxx Jeune Premier izrađena je od kvalitetnog vodootpornog poliestera koji podsjeća na kožni materijal, tako da se vrlo jednostavno čisti. Lagana, ali otporna tkanina obrađena je na način da čak ni ne zadržava prljavštinu. Torba je zahvaljujući prvoklasnim materijalima i izradi nepropusna iznutra i izvana, a udžbenike će spasiti čak i ako vaše dijete zaboravi kišobran. Kao i svi proizvodi marke Jeune Premier, i torba Ergomaxx je 100% veganska.

Unutrašnjost

Svijetloplava prugasta ergonomska školska torba Jeune Premier s motivom psa corgija ne izgleda lijepo samo izvana, već i iznutra. Nakon otvaranja, djeca će otkriti veliki volumen od 18 litara, tako da će u torbu stati sve što školarac treba tijekom nastave. Unutrašnjost torbe čini jedan prostrani pretinac, koji se zatvara magnetskim zatvaračem. U njega se bez problema mogu smjestiti svi udžbenici i bilježnice, a ostaje još prostora za pernicu i, naravno, užinu. Ergonomska torba ima i praktične prednje džepove koji se zatvaraju na patentni zatvarač i bočne džepove za kišobran i bocu s vodom.

Dizajn

Na dizajnu su tvorci torbe Jeune Premier stvarno dali paznju. Sami su roditelji i znaju da se u skolu ide sa zadovoljstvom upravo kada deca mogu da okače torbu koju svako divi. Zaboravite na dosadne, jednobojne skolske torbe, koje ima skoro svaki ucenik i krenite zajedno sa zabavnim dizajnom u svet fantazije i kreativnosti. Skladištenje svake večeri svesaka i udžbenika u prelepu torbu Jeune Premier bice mnogo prijatnije za decu, a društvo će im praviti slatki psić corgi. Dizajn koji je rukom osmišljen na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje nećete lako naći na drugom mestu i vaša školarica će biti ponosna na svoju novu torbu.

Karakteristike

  • velika školska torba za decu od 6 godina
  • namenjena za prve razrede osnovne škole
  • pogodna za visinu 122 - 158 cm
  • težina 1,25 kg
  • volumen 18 litara
  • dimenzije 41*27*16 cm
  • 1 veliki pregradak
  • prednji i bočni džepovi
  • podesive kaiševe za nošenje preko ramena
  • ergonomski oblik
  • podesiv sistem za nošenje
  • zatvaranje na kaiš oko struka
  • vodootporni materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno osmišljen originalni dizajn
  • osmišljena u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije41*27*16 cm
Težina1,25 kg
Volumen L18 L
Bojamodra
Set proizvodaNe
Vhodné pre výšku dieťaťa122-158 cm
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.