Školski ruksak veliki Ergomaxx Tutu Tiger Pink Mélange Jeune Premier ergonomski luksuzno izvedba 41*27 cm

Opis proizvoda

Snovi su tu da se ostvare i to zna i tigar na novoj aktovci Jeune Premier. U novoj školskoj godini tigar će postati balerina! Roza školska torba Ergomaxx Tutu Tiger Pink Mélange Jeune Premier je najstiliziranija školska torba dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. Vaše prvačić ili prvačica će se odmah zaljubiti u novu torbu Ergomaxx Tutu Tiger Pink Mélange iz radionice belgijskog brenda Jeune Premier. Samo jedan pogled na ovu dizajnersku i vremenski neograničenu torbu i djeca će se veseliti školi kao nikad prije.

Zdravlje i sigurnost

Luksuzna roza školska torba je namijenjena prvenstveno djeci prvih razreda, odnosno školarcima od 6 godina. Torba je zahvaljujući svojoj prvoklasnoj izradi pogodna za djecu visine 122 - 158 cm i teži samo 1,25 kg, tako da ne opterećuje dječju kralježnicu nepotrebnom težinom. Roditelji će sigurno cijeniti anatomski oblikovan leđni dio s mekanim, prozračnim ojačanjem i podstavljenim naramenicama, koje su tako udobne da djeca neće ni osjećati torbu na ramenima.

O ergonomskom nošenju torbe brinu se i bedrene i prsne naramenice, zahvaljujući kojima torba neće letjeti s jedne na drugu stranu na leđima. Velika prednost torbe Jeune Premier je i mogućnost podešavanja visine nošenja, tako da djeca neće nositi torbu ni prenisko ni previsoko. Bez problema nošenje torbe podržava i prozračni leđni dio, koji omogućuje protok zraka i sprječava znojenje. Naravno, tu je i mogućnost podešavanja naramenica, koje se prilagođavaju vašem školarcu i torba puna bilježnica ga neće vući prema natrag.

Materijali

Prvi školski dan će biti obilježen novim školskim kolegama i učiteljima, ali ne smije nedostajati ni potpuno nova školska torba. Torba Ergomaxx Jeune Premier je izrađena od kvalitetnog vodootpornog poliestera, koji podsjeća na kožni materijal, tako da se vrlo lako čisti. Lagana, ali otporna tkanina je obrađena tako da čak ni ne zadržava prljavštinu. Torba je zahvaljujući prvoklasnim materijalima i izradi nepropusna iznutra i izvana, a udžbenike će spasiti čak i ako vaše dijete zaboravi kišobran. Kao i svi proizvodi brenda Jeune Premier, i torba Ergomaxx je 100% veganska.

Unutrašnjost

Roza ergonomska školska torba Jeune Premier s motivom tigra-balerine ne izgleda lijepo samo izvana, već i iznutra. Nakon što je otvore, djeca će otkriti veliki volumen od 18 litara, tako da će u torbu stati sve što školarac treba za vrijeme nastave. Unutrašnjost torbe čini jedan prostrani pretinac, koji se zatvara magnetskim zatvaračem. U njega bez problema stanu svi udžbenici i bilježnice, a još će ostati mjesta za pernicu i, naravno, užinu. Ergonomska torba ima i praktični prednji džep, koji se zatvara na patentni zatvarač, te bočne džepove za kišobran i bocu s vodom.

Dizajn

Na dizajnu su tvorci torbe Jeune Premier stvarno dali paznju. Sami su roditelji i znaju da se u skolu ide sa radoscu upravo kada deca mogu da na ledja okače torbu koju svako divi. Zaboravite na dosadne, jednobojne skolske torbe, koje ima skoro svaki ucenik i krenite zajedno sa igrom dizajna u svet fantazije i kreativnosti. Cuvati svako vece sveske i knjige u prelepoj torbi Jeune Premier bice za decu mnogo prijatnije, a drustvo ce im praviti tigar u roze baletnoj suknjici. Dizajn koji je rukom osmisljen vec na prvi pogled nosi znake originalnosti, koju drugde lako nećete naći i vaša skolarica će biti ponosna na svoju novu torbu.

Karakteristike

  • velika skolska torba za decu od 6 godina
  • namenjena za prve razrede osnovne skole
  • pogodna za visinu 122 - 158 cm
  • težina 1,25 kg
  • volumen 18 litara
  • dimenzije 41*27*16 cm
  • 1 veliki pregradak
  • prednji i bočni dzepovi
  • podesive rame za nošenje
  • ergonomski oblik
  • podesiv sistem za nošenje
  • zatvaranje na pojas za struk
  • vodootporan materijal koji odbija prljavštinu
  • ručno osmišljen originalni dizajn
  • osmišljena u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije41*27*16 cm
Težina1,25 kg
Volumen L18 L
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
Vhodné pre výšku dieťaťa122-158 cm
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.