Sportski odgurnući bicikl i hodalica sa zvukom 2u1 Auto Ride On Crveni Smoby crvene s okretnih kotača i prostorom za pohranu ispod sjedala od 10 mj

Opis proizvoda

Sportski odgajivač i hodalica francuskog proizvođača Smoby u originalnoj crvenoj verziji s trkačkim brojem obradovat će svakog dječaka već od 10 mjeseci. Vrhunski odgajivač s realističnom prednjom maskom djeca lako upravljaju i pri višim brzinama, a protuklizne kotače od mekane plastike pružaju vrhunsko iskustvo vožnje u unutrašnjosti i vani. Sportski odgajivač raste s vašim djetetom, dječaci od 10 mjeseci koriste autić kao pomoć pri svojim prvim koracima, oslanjajući se na visoku naslonjač, a od 12 mjeseci mogu sjesti na autić i odgurnuti se nogama.

Volan se može okretati u svaku stranu za 30 stupnjeva, opremljen je mehaničkom sirenom, zahvaljujući kojoj dijete lako može najaviti svoj dolazak. Sigurnost djeteta osigurana je preprekama protiv prevrtanja na prednjem i stražnjem dijelu autića, koje dodaju autiću dodatnu stabilnost. Široko ergonomski oblikovano sjedalo nudi djetetu najviši komfor tijekom vožnje, a nakon preklapanja dijete otkriva prostor za pohranu igračaka. Odgajivač s čvrstom konstrukcijom izrađen je od izdržljivih plastičnih materijala najviše kvalitete. S multifunkcionalnim odgajivačem dijete uči održavati ravnotežu i jača svoje mišiće. Odgajivač također pomaže djeci u njihovom motoričkom i fizičkom razvoju.

Dimenzije sportskog odgajivača su 54*27*40 cm. Robustan odgajivač za djecu ima zaobljene rubove, odlikuje se najvišom kvalitetom obrade i precizno obrađenim detaljima. Baršunasto glatka površina odgajivača donosi djeci još ljepša iskustva tijekom svakodnevne vožnje. Francuski proizvođač Smoby donosi djeci vrhunske igračke s originalnim dizajnom već dugi niz godina. Boje na plastičnim igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju, privlače svako malo dijete. Proces proizvodnje igračaka Smoby strogo se kontrolira, a igračke ispunjavaju i najviše sigurnosne kriterije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 10 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije54*27*40 cm
Dimenzije pakiranja28*21*52 cm
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.