Stavebnica Chrabromilská veža s 10 figúrkami Harry Potter Gryffindor Tower Jada s otvarajućim vratima 29 dijelova s naljepnicama od 5 godina

Opis proizvoda

Građevina Gryffindorska kula predstavlja sjajan poklon za sve obožavatelje Harryja Pottera i djecu od 5 godina. Originalna građevina opremljena je s 29 dijelova, naljepnicama i setom od 10 metalnih figurica, među kojima su Harry Potter, Hermione Granger, Ron Weasley, Dumbledore i drugi poznati junaci. Gryffindorska kula sastoji se od kvalitetnih plastičnih dijelova, djeluje realistički zahvaljujući precizno obrađenim detaljima. Kula Hogwarts nastala je na temelju književne i filmske predloške iz svijeta Harryja Pottera, sastoji se od 3 razine koje su međusobno povezane stepenicama, a ne nedostaje ni slika Debele dame koja čuva otvarajuća vrata u zajednicu.

Prednost ove građevine je što joj možete u bilo kojem trenutku dodati dodatne figurice iz svijeta Harryja Pottera, čime dijete dobiva dodatne mogućnosti igre. Dječaci i djevojčice tako se zajedno igraju čarobnjaka i čarobnica, izmišljaju razne avanture, čime razvijaju maštu i kreativnost. Prilikom gradnje Gryffindorske kule vježbaju finu motoriku, jačaju logičko razmišljanje i uče se koncentrirati na detalje. Dio građevine je i pribor, djeca se mogu radovati knjižnici, crvenim stolicama i velikom kaminu. Dimenzije građevine su 20*30*26 cm.

Marka Jada spada među vodeće proizvođače licenciranih i precizno izrađenih figurica, lijevanih kolekcionarskih predmeta i građevina. Široki asortiman igračaka objedinjuje visoku kvalitetu i osjećaj za detalj, stoga su prikladne za djecu svih uzrasta. Svi proizvodi su testirani i ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije. Proizvođač Jada surađuje s najvećim svjetskim markama u području zabave prilikom razvoja proizvoda, a igračke će obradovati obožavatelje filmova i stripova.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 5 godina
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.