Stavebnica u kutiji gradilište s putom Abrick Écoiffier 2 figure i 4 vozila 124 dijelova od 18 mjeseci ECO1350

Opis proizvoda

Set za gradilište u kutiji s putom iz kolekcije Abrick francuskog proizvođača Écoiffier oduševit će svu djecu, posebno dječake od 18 mjeseci, koji vole igrati igre s tehničkim zanimanjima. Djeca će dobiti realistično iskustvo igrajući se graditelja, a imat će na raspolaganju 4 radna vozila (prikolica, bager, utovarivač i vozilo s korpom), 2 figurice, replike građevinskih dijelova, sigurnosne ograde, konuse i prometne znakove. Originalni 124-dijelni set s 2 razine oduševit će djecu stazom za vozila, pokretnom rampom i stanicom s radnim krakom i krovom. Set u sivo-narančastoj izvedbi odlikuje se prvoklasnim francuskim dizajnom, ukrasit će svaku dječju sobu, a djeca će se s njim igrati dugi niz godina.

Dijelovi ove moderne dječje građevinske kutije izrađeni su od kvalitetne plastike bez oštrih rubova, boje su postojane i sigurne za zdravlje djece. Set je kompatibilan sa svim Abrick setovima, pa dijete može kombinirati pojedine dijelove prema vlastitoj mašti i kreativnosti. Dijelovi seta su prikladne veličine za malu djecu, lako se sastavljaju i rastavljaju. Djeca se igrajući graditelja razvijaju maštu, logičko razmišljanje, doprinose razvoju fine motorike i koncentracije. Zahvaljujući praktičnoj kutiji, set se lako može pospremiti i nositi. Dimenzije složenog seta su 109,5*71 cm.

Set je pogodan i za igru više djece, uče surađivati, a pri tome unaprjeđuju komunikacijske vještine i razvijaju rječnik. Francuski Écoiffier već dugi niz godina donosi djeci najbolje igračke koje zadovoljavaju najviše europske standarde, stoga su Écoiffier igračke pogodne i za najmanju djecu. U svijetu gdje se najčešće susrećemo s proizvodima izrađenim u Kini, francuski proizvođač se ističe originalnim dizajnom utjecanim najnovijim trendovima, sigurnosnim kriterijima tijekom proizvodnje i kvalitetom po pristupačnoj cijeni.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije109,5*71 cm
Bojanarančasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.