Stavebnica u kutiji vatrogasne stanice s putom Abrick Écoiffier 2 figurice i 4 vozila 117 dijelova od 18 mjeseci ECO1349

Opis proizvoda

Set za gradnju u kutiji Vatrogasna stanica s prugom iz kolekcije Abrick francuskog proizvođača Écoiffier predstavlja savršen izbor za svu djecu, posebno dječake od 18 mjeseci. Djeca će doživjeti realistično iskustvo igrajući se vatrogasaca, a imat će na raspolaganju 4 vatrogasna vozila (vucite auto, auto s ljestvom, vozilo za intervenciju i helikopter), 2 figurice, replike plamenova, grmlja, lampe i hidranta. Originalni 117-dijelni set s 2 razine oduševit će djecu stazom za autiće, pokretnom rampom i stanicom s krovom i platformom. Set Vatrogasna stanica u crvenoj boji ističe se prvoklasnim francuskim dizajnom, ukrasit će svaku dječju sobu, a djeca će se s njom igrati godinama.

Dijelovi ovog modernog seta za djecu izrađeni su od kvalitetne plastike bez oštrih rubova, boje su postojane i neškodljive za zdravlje djece. Set je kompatibilan sa svim Abrick setovima, pa dijete može kombinirati pojedine dijelove prema vlastitoj mašti i kreativnosti. Dijelovi seta su prikladne veličine za malu djecu, lako se slažu i rastavljaju. Djeca se igrajući vatrogasce razvijaju maštu, logičko razmišljanje, doprinose razvoju fine motorike i koncentracije. Zahvaljujući praktičnoj kutiji, set se lako može pospremiti ili prenositi. Dimenzije složenog seta su 109,5*71 cm.

Set je pogodan i za igru više djece, uče surađivati, pri čemu unapređuju komunikacijske vještine i razvijaju rječnik. Francuski proizvođač Écoiffier već dugi niz godina donosi djeci najbolje igračke koje zadovoljavaju najviše europske standarde, stoga su igračke Écoiffier prikladne i za najmanju djecu. U svijetu gdje se najčešće susrećemo s proizvodima izrađenim u Kini, francuski proizvođač se ističe originalnim dizajnom utjecanim najnovijim trendovima, sigurnosnim kriterijima tijekom proizvodnje i kvalitetom po pristupačnoj cijeni.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije109,5*71 cm
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.