Stol za crtanje Životinjice Moj prvi stol BB Abrick Écoiffier s stolicom i kockama od 12 mjeseci

Opis proizvoda

Stol za crtanje i stvaranje My first desk BB Abrick francuskog proizvođača Écoiffier predstavlja izvrstan poklon za svu kreativnu djecu od 1 do 3 godine. Originalni plavi stol ukrašen je slikama veselih životinja. Na didaktički stol se mogu priključiti 4 velike kocke, s kojima dijete upoznaje nove oblike, boje i životinje. Vesele bojanke s olovkama pomoći će djeci u razvoju fine motorike, mašte i kreativnosti. Pojedini dodaci za crtanje i slikanje mogu se odložiti u plastičnu čašu, na policu ili u žutu ladicu.

O udobnosti djeteta brine stolica bez naslona visine 20 cm, na kojoj će dijete moći sjediti i duže vrijeme. Kreativni stol izrađen je od kvalitetnih plastičnih materijala, stoji na 4 čvrste i stabilne noge. Pružit će djeci dovoljno prostora za razvijanje svojih umjetničkih talenata tijekom bilo koje kreativne aktivnosti. Pri igri na učenike i učitelje također će usvojiti ispravne učne navike. Stol je maksimalno prilagođen potrebama najmanjih djece, koja će se s njim zabavljati dugi niz godina.

Francuski Écoiffier već dugi niz godina donosi djeci najbolje igračke koje ispunjavaju najviše europske kriterije, stoga su igračke Écoiffier prikladne i za najmanju djecu. U svijetu gdje se najčešće susrećemo s proizvodima proizvedenim u Kini, francuski proizvođač se značajno razlikuje originalnim dizajnom pod utjecajem najnovijih trendova, sigurnosnim kriterijima tijekom proizvodnje i kvalitetom po razumnim cijenama.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.